Gillette Fusion5

Ønsker du en tett barbering hver gang, uansett om du barberer deg daglig eller en gang i blant? Da er Gillette Fusion det rette produktet for deg! Gillette Fusion 5-serien er designet med komfort og presisjon i tankene, noe som alltid resulterer i en perfekt barbering.


Gillette Fusion - oppnå en tett og behagelig barbering hver gang

Gillette Fusion-serien er et velkjent utvalg av barberingsprodukter som har som mål å levere en tett, feilfri og komfortabel barberingsopplevelse for menn.

Noen av fordelene med Gillette Fusion 5-serien er:

 • Gillette Fusion barberblader
  Barberhodet i serien er utstyrt med fem skarpe blader. Bladene er plassert tett i tett, og på hvert enkelt blad finner du vitamin E og naturlige oljer. Dette sikrer at skrapen glir lett over huden og at resultatet blir tett og har lengre holdbarhet.
 • Presisjonstrimmer
  På baksiden av Gillette Fusion 5 barberbladene finner du en presisjonstrimmer. Denne trimmeren hjelper deg med å kante og forme skjegget, eller nå vanskelig tilgjengelige områder som krever ekstra presisjon ved barbering.
 • Lubra stripe
  Gillette Fusion 5 barberbladene er alle utstyrt med en Lubrastrip. Dette er en liten stripe gel som aktiveres når skrapen er i bruk. Den bidrar til å myke opp huden og gir en behagelig og trygg barbering.
 • Fast grep
  Håndtaket eller skaftet på barberhøvelen er designet for å være behagelig og sklisikkert å bruke. Dette sikrer et godt grep og full kontroll når du barberer deg.
  20 barberinger pr blad.


Serien er kjent for sin avanserte teknologi, akkurat som mange av Gillettes andre serier, som MundFrisk også selger.

Gillette Fusion - barberblader og grep utviklet til perfeksjon

Gillette Fusion-serien tilbyr flere ulike varianter av både håndtak og barberblader, slik at du kan finne den barberhøvelen som passer best for dine behov.

Du kan velge mellom ekstrafunksjoner som f.eks den elektriske barberhøvelen Gillette Fusion 5 ProGlide Styler, som med sitt bevegelige hode og større lubrastrip gir økt komfort.

Gillette Fusion-serien er også kompatibel med andre serier fra merket, så du har muligheten til å sette sammen akkurat den høvelen du ønsker.

Du kan for eksempel kombinere Fusion 5-bladene med grep fra f.eks. ProGlide eller ProShield-serien fra samme merke. Motsatt finner du også Fusion 5 ProGlide barberblader enkeltvis hos MundFrisk .

Kjøp Gillette Fusion hos MundFrisk

Hos MundFrisk finner du flere ulike produkter fra Gillette Fusion 5-serien.

Produktene i Gillette Fusion 5-serien er nøye designet for å gi deg den beste og mest behagelige barberingen hver gang, enten du er inne på den manuelle skrapen eller den elektriske Gillette Fusion 5 ProGlide Styler.

Hvis du har spørsmål om Gillette Fusion 5 eller vårt generelle sortiment, er du velkommen til å kontakte oss på telefon +45 93 40 38 38 eller via e-post på munnfrisk.no .