GUM Soft Picks

De fleste pusser tennene hver dag, morgen og kveld. Dessverre er det ikke mange som regelmessig pusser mellom tennene, og det kan bli ganske problematisk. Unnlatelse av å rengjøre mellom tennene over lengre tid kan føre til plakk på tennene. Belegget kan da gi både gingivitt og hull i tennene.
Heldigvis finnes det et produkt på markedet som kan fjerne 25 % av plakk på tennene og redusere sjansen for gingivitt med en tredjedel.
Produktet heter 'Soft Picks' og er et veldig godt alternativ til den gode gamle tannpirkeren. Funksjonen er den samme, dvs. å rense mellom tennene, men Soft Picks har en rekke fordeler som tannpirkere ikke har. Den største fordelen er nok at der den tradisjonelle tannpirkeren kun har ett punkt, har en Soft Pick mange små gummipunkter. Det gir en mye grundigere rengjøring av tennene. I tillegg er de veldig myke, så de kan brukes av alle også de med sensitivt tannkjøtt.
Soft Picks er også et veldig godt valg for de som har bukseseler, broer eller implantater, fordi de er så fleksible og behagelige å bruke.

På denne siden kan du få tak i mange forskjellige typer Soft Picks. Hvis du bare er ute etter en god erstatning for tannpirken eller tanntråden, kan du enkelt nøye deg med en Original Soft Pick. Hvis du derimot synes det er vanskelig å rengjøre effektivt mellom de bakerste tennene i munnen, kan det være lurt å prøve Soft Picks Advanced. De har både en buet form og evnen til å tilpasse seg både trange og brede rom.


Hva er GUM soft picks?

Soft picks fra GUM er en form for høyteknologisk videreutvikling av tannpirkere. Det er en fleksibel og myk gummitannpirker som gir både effektiv og skånsom rengjøring mellom tennene. Den første smarte funksjonen du vil legge merke til er fleksibiliteten. Ved å være fleksible går ikke Sunstar GUM soft picks i stykker, slik vanlige tannpirkere ofte pleier å gjøre. I motsetning til tanntråd er de heller ikke vanskelige å få tak i, eller sklir ut av fingrene midt i rengjøringen mellom tennene.

Som et ekstra tillegg er det de sunne antioksidantene Q10 og granateple tilsatt, som bidrar til å styrke både tenner og tannkjøtt. Som en bonuseffekt gir den en behagelig, frisk følelse i munnen etter bruk. Med GUM soft picks får du med andre ord et virkelig gjennomtenkt produkt som har fordeler fra flere ulike interdental- og tannkjøttrenseprodukter. I én løsning.

Egenskaper

  • Myke og fleksible tannpirkere som trygt fjerner plakk og matpartikler mellom tennene
  • En reiseveske følger med
  • De ulike GUM Soft-plukkene er tilgjengelige i flere størrelser å velge mellom
  • Myk og skånsom mot tannkjøttet
  • I et materiale som er slitesterkt og sterkt, men likevel fleksibelt
  • Stimulerer tannkjøttet for optimal munnhelse
  • Metall-, lateks- og trefri

GUM soft picks Vanlig

GUM Soft-Picks Regular hjelper til med å fjerne plakk og matrester mellom tennene. Det myke gummimaterialet gir en skånsom mellomromsrengjøring av tenner og tannkjøtt. Den buede designen gjør dem ekstremt nyttige for rengjøring av mellomrommene mellom tennene. I tillegg inneholder de fluor.


applikasjon

Skyv tannpirkeren mellom tennene, uten å tvinge eller tvinge den inn i veldig trange mellomrom. Sørg heller for at du får størrelsen som passer til tennene dine.

Det er stor forskjell på hvordan protesene våre ser ut. Noen har nesten ikke mellomrom mellom tennene, mens andre har stor plass. Uavhengig av tannsettet, er soft picks GUM tilgjengelig i en størrelse som passer deg. De er utviklet i flere størrelser, og du kan finne GUM soft picks i small, medium, large og extra large. Vi har selvfølgelig alle størrelsene på denne siden.

GUM soft picks Advanced

GUM Soft Picks Advanced er en videreutvikling av de populære GUM soft picks. Denne versjonen gjør det enda lettere å komme til de bakerste tennene og er en noe sterkere variant enn den forrige.
Gum Soft Picks Advanced er ekstremt skånsomme mot tannkjøttet og renser samtidig super mellom tennene ved hjelp av de myke gummituppene.

Bruk: Skyv tannpirkeren mellom tennene, uten å tvinge eller tvinge den inn i veldig trange mellomrom. Sørg heller for at du får størrelsen som passer til tennene dine.


Gum soft picks advanced®

  • Kan brukes rundt seler, broer og implantater
  • Tilpasser seg relativt til ulike mellomrom mellom tennene
  • Er ergonomisk utformet slik at du bedre kan nå - i hele munnen

Hvorfor bør jeg rense mellom tennene?

Ettersom vi inntar mat og drikke daglig, vil små matrester og plakk samle seg på trange steder og på vanskelig tilgjengelige steder der tannbørsten ikke kan nå. Interdental børsting er derfor nødvendig for optimal munnhygiene og sunne tenner og tannkjøtt. Til dette formålet er GUM soft picks Advanced og Regular ideelle, både når det gjelder materialer og design. Tannpirkens buede form gjør det mulig å enkelt komme rundt hele munnen - selv på de vanskelig tilgjengelige områdene bak i munnen og på trange steder. I kombinasjon med de ekstremt myke gummibørstene gjør dette GUM soft picks egnet for rengjøring dersom du har trange mellomrom mellom tennene, bruker tannregulering, broer og/eller tannkjøttproblemer.

Her er alle de forskjellige GUM Soft-plukkene for mellomromsbørsting som du kan finne på Munnfrisk.no :

  • GUM soft picks avansert
  • GUM soft picks vanlige


Soft picks avanserte og vanlige er tilgjengelig enten som:

  • GUM soft picks ekstra store
  • GUM myke plukker store
  • GUM soft picks medium
  • GUM myke plukker små