Elmex tanntråd og tannpirkere

Elmex er produsenten bak noen av de mest populære og brukte versjonene av tanntråd og tannpirkere på det internasjonale markedet. Velger du tanntråd fra Elmex , får du tilbehør til daglig tannrens, som kan bli kvitt både plakk og karies.

Alle produktene fra Elmex er laget i praktiske design som gjør dem enkle å ha med seg i vesken eller på ferie. Takket være den høye kvaliteten på Elmex tanntråd og tannpirkere kan du rengjøre mellomrom uten problemer. Du kan velge tanntråd med mild smak av mynte, slik at du kan rense tennene og friske opp pusten samtidig.


Hva kjennetegner et merke som Elmex ?

Hos Munnfrisk.no har vi bevisst valgt å selge produkter fra merkene som har lansert tannpleieprodukter av høy kvalitet for et bredt globalt publikum med stor pålitelighet. Elmex og GABA er intet unntak.

Elmex tilhører det sveitsiske merket GABA, som er en del av verdenskjente Colgate - Palmolive . Det ligger stor kompetanse bak produktene, som er utviklet i tett samarbeid med spesialister, inkludert tannleger. Formlene er basert på aktive ingredienser som har en vitenskapelig dokumentert effekt.

Som nevnt er Elmex både kjent for sine tannpirkere og tanntråd. Det er litt et temperamentsspørsmål om du foretrekker den ene eller andre løsningen. Du kan eventuelt bruke dem i kombinasjon. Det viktige er ikke at du velger det ene fremfor det andre, men at du faktisk får ryddet plassene. Dårlig munnhygiene kan ha en negativ innvirkning på resten av kroppen