Fairytabs Tannkrem

Fairytabs tannbørstetabletter vink farvel til mer plast i verdenshavene

Tannkrem kan inneholde skadelige kjemikalier, inkludert ulike typer plast. Det kan imidlertid være vanskelig å oppdage ved første øyekast, og det kreves ofte dybdekunnskap eller grundigere undersøkelser dersom du vil unngå plast i tannkremen.

Fairytabs fra Nederland har investert i tannkremtabletter primært for barn. Derfor har det også vært helt naturlig å utelukke all skadelig kjemi fra tablettene og unngå at enda mer mikroplast havner i verdenshavene.


Fairytabs er kjent for å lansere sine tannkremtabletter i deilige smaker som jordbær, som spesielt snakker de mer barnlige sjelenes språk. Det nederlandske teamet har også bidratt til å utvikle figurer i tillegg til spesielle tannbørstesanger som bidrar til å gjøre tannpussen til et morsomt spill og ikke bare et irriterende ork. Det spesielle barneuniverset trekker på grunnlegger Peter Radix sine egne erfaringer.

Er du lei av å fikle med tannkremtuber, så er tannkremtabletter et utmerket alternativ. Du tygger rett og slett på dem, og så fungerer de som en vanlig tannkrem. Kan det være mye enklere for deg og barna? Kjøp din Fairytabs tannkrem her på Munnfrisk.no !