Green-Goose børstehoder

Green Goose børstehoder kompatibel med flere av de beste merkene

Hvis din elektriske tannbørste skal forbli effektiv og hygienisk, er det nødvendig at du husker å skifte børstehodene innen rimelig tid.


Når du trenger å bytte børstehodet avhenger selvsagt mye av hvor ofte du bruker den elektriske tannbørsten. Den beste målestokken er imidlertid hver tredje måned etter tannlegenes anbefalinger, men bruker du din elektriske tannbørste ofte kan det være fordelaktig å skifte børstehode allerede etter 30 dager.

Vi anbefaler at du følger produsentens spesifikke anbefalinger her.

Har du en Oral B elektrisk tannbørste kan du selvfølgelig alltid velge å kjøpe de originale børstehodene. Men her på Munnfrisk.no har vi også en rekke rimelige børstehoder som er kompatible med flere Oral B og Philips SoniCare elektriske tannbørster. Dette gjelder blant annet børstehodene fra Green Goose.

Green Goose ble grunnlagt tilbake i 2019 og er en nederlandsk produsent hvor du som forbruker raskt kan finne bærekraftige produkter innenfor flere kategorier.

Børstehodene fra Green Goose er altså basert på naturlige materialer. Eksempler er bambushåndtak uten giftstoffer og bust med aktivt kull, som blant annet virker luftnøytraliserende og dreper bakterier.

Så er det på tide å gi den elektriske tannbørsten et nytt liv? Da er vi her på Munnfrisk.no klare til å hjelpe deg på rett spor.