Tanntråd fra Sensodyne

Det er langt fra uten grunn at tannlegen din oppfordrer deg til å bruke tanntråd minst en gang om dagen. Din vanlige tannbørste eller den elektriske tannbørsten kan ikke rense mellomrommene mellom tennene, hvor det kan skjule seg matrester, som kan danne skadelige bakterier over tid.

Med tanntråd fra Sensodyne kan du enkelt og effektivt fjerne alle matrester, slik at munnhulen din blir hygienisk og tennene dine renses. Tanntråd fra Sensodyne er laget med et glatt belegg, så det blir glatt for deg å rengjøre mellomrommene mellom jekslene.

Takket være den praktiske og kompakte emballasjen kan du ta med deg tanntråden din på farten, slik at munnen alltid er sunn og ren.


Kampen mot frostskader i tennene
Sensodyne har lenge etablert sitt navn innen tannpleie merket kom på markedet tilbake i 1980 med produktet som har gjort Sensodyne kjent over hele verden: Tannkrem. Og det er ikke bare en vanlig tannkrem det er en tannkrem som forhindrer frostskader i tennene.

Spesielt iskrem har alltid vært et overordnet fokusområde for Sensodyne , som har bygget sitt produktspekter på unike teknologier, bl.a. ved å inkludere ingredienser som kaliumnitrat og NovaMin.

Tanntråden fra Sensodyne spiller også en viktig rolle mot den plagsomme isingen. Dårlig munnhygiene kan være en trigger for utsatte tannhalser og dermed også frostskader. Det lønner seg derfor å lage en rekke gode tannpleierutiner, hvor det bl.a. inkluderer tanntråd som supplement til børsting.