NUK Babyartikler

Med smokker fra NUK kan du gi barnet ditt ro og variasjon med god samvittighet. Generelt har smokker i mange år blitt baktalt for å ha en negativ effekt på utviklingen av munn, gane og tenner. NUK har nå lansert en linje med smokker som er spesialdesignet for og tilpasset smaken til barn i visse alderstrinn. Dette betyr at en smokk fra NUK , som NUK Happy Days 18-36 måneder eller NUK Silicone 0-6 måneder , tilpasser seg formen på ganen i stedet for å endre den. På denne måten utvikler barnet en sterkere munn og sterkere gane. Prøv også NUK negleklippere for babyer.


Nuk er et tysk merke som har vært på markedet siden 1956. Målgruppen er foreldre og spedbarn (fra nyfødt til 18+ måneder), og produktutvalget inkluderer, i tillegg til tannbørster til barn, bl.a. tåteflasker, smokker, spenekopper samt brystpumper og babymonitorer. Det unike med Nuk er at deres filosofi er basert på å «kopiere naturens egne ideer». For eksempel er smokkene utviklet basert på den naturlige formen på mors brystvorte.

Innenfor hver produktkategori er det lagt ned stort engasjement for å avklare hva barnet trenger på det spesifikke alderstrinn. For det 3 måneder gamle barnet har på ingen måte de samme behovene som det store barnet.

Enten du trenger en tannbørste til spedbarnet eller annet babyutstyr, er Nuk et merke som er verdt å anbefale, da produktene hver for seg har evnen til å stimulere babyen på en naturlig måte. Produktene henter ikke bare direkte inspirasjon fra naturen, men også spesialister på området, inkludert jordmødre og leger.