Gillette blå 3

Er det på tide å bytte ut skrapen? Da kan Gillette Blue 3 være noe for deg! Med denne skrapen får du tre barberblader, et ergonomisk håndtak og en gelestrimmel med Comfort Gel-teknologi som sikrer deg et presist og tett resultat hver gang.


Gillette Blue 3 - engangshøvel med sensorblader

Gillette Blue 3-serien består av to modeller av engangsbarberhøvler, som er:

  • Gillette Blue 3 Glatt
  • Gillette Blue 3 Enkel

Begge modellene i Gillette Blue 3-serien er utstyrt med tre hudsensorblader med krombelegg, som sikrer en problemfri ansiktsbarbering.

I tillegg har begge modellene en gelstrimmel som aktiveres med vann og bruker Comfort Gel-teknologien, som gir en ultimat komfortopplevelse, samt etterlater huden din med en følelse av friskhet.


Gillette Blue 3 Smooth gir deg, i tillegg til de mange fordelene:

  • Et grep med en sklisikker overflate, produsert av 50 prosent resirkulerbar plast, gir forbedret kontroll gjennom hele barberingen
  • Et skrapehode som kan roteres 40 grader slik at det tilpasser seg ansiktets konturer og sikrer deg en trygg og tett barbering


Hos MundFrisk selger vi også flere av Gillettes velutviklede serier med barberutstyr og tilbehør.

Mer avansert barbering med Gillette Blue 3

Det er to varianter av skraper i Gillette Blue 3-serien. Med begge modellene får du engangsskraper som passer dine barberingsbehov.

Enten du velger Gillette Blue 3 Simple eller Gillette Blue 3 Smooth, får du en barberhøvel som skiller seg fra andre produsenters engangshøver ved å ha flere funksjoner og tre barberblader. Disse funksjonene er utviklet for å gi deg en forbedret og mer avansert barberingsopplevelse samt en mer presis barbering med færre gjentatte slag.

Gillette Blue 3 er godt utviklet og gir et godt resultat når du barberer deg. Valget av skrape avhenger imidlertid av personlige preferanser og barberingsbehov.

Du finner mer informasjon om produktene i produktbeskrivelsene.

Oppdag Gillette Blue 3 på MundFrisk

Hos MundFrisk tilbyr vi et bredt utvalg av velutviklede serier med barberutstyr og tilbehør. Vi velger nøye utvalgene og produktene vi selger for å møte våre kunders standarder.

Produktene fra Gillette Blue 3-serien er designet for å gi deg en perfekt barbering hver gang.


Har du spørsmål om Gillette Blue 3 eller vårt sortiment, er du velkommen til å kontakte oss på telefon +45 93 40 38 38 eller via e-post på munnfrisk.no . Vi prøver å svare så raskt som mulig.