Alkmene

alkmene ® har utviklet pålitelige pleieprodukter som inneholder ekstrakter og oljer fra utvalgte tradisjonelle planter i nesten 50 år. Generasjoner før oss visste om naturkreftene. alkmene ® bruker denne kunnskapen på to forskjellige områder:

alkmene ® - med australsk tea tree olje

De svært effektive formuleringene kombinerer utvalgte pleieingredienser med australsk tea tree -olje av farmasøytisk kvalitet, hvis unike kraft har blitt overlevert i århundrer.

alkmene ® - Med kraften til tradisjonelle planter

De effektive formuleringene til disse produktene kombinerer utvalgte pleieingredienser med en tradisjonell plante i økologisk kvalitet, hvis aktivitet og toleranse har vært kjent i generasjoner.

alkmene ® bruker kun oljer og ekstrakter fra nøye utvalgte planter som er økologisk dyrket. Siden planter dyrkes i henhold til biologiske retningslinjer, fri for genteknologi og syntetiske plantevernmidler, kan den beste kvaliteten garanteres fra utvalgte tradisjonelle planter.

alkmene ® bruker emballasje laget av resirkulert materiale til alle produkter. Alle flasker er produsert av 100 % resirkulert materiale, 60 % resirkulert materiale er brukt til tubene.


Produkter laget med stor kjærlighet til naturen.

Alkmene ® er et tysk selskap som i mer enn 5 tiår har bygget sine formler på det beste fra naturen alt med en stor dedikasjon til å skade naturen minst mulig i de ulike produksjonsstadiene. Alkmene ® har vært et 100 % klimanøytralt merke siden 2017 og leverer med svært få unntak 100 % veganske produkter. Emballasjen til de enkelte produktene er også laget av resirkulerte materialer.

En rekke av produktene fra Alkmene ® som deres tannkrem og munnvann er basert på australsk tea tree olje, som er en svært ettertraktet ingrediens. Denne typen eterisk olje har vært kjent for sin helbredende kraft i flere tiår, samtidig som den er antibakteriell. Den har dermed også blitt inkludert i flere formler for ulike beauty og munnhygieneprodukter.

Alkmene ® bruker utelukkende oljer og ekstrakter fra økologisk dyrkede planter. De dyrkes i henhold til biologiske retningslinjer, fri for genteknologi og syntetiske plantevernmidler.