CuraGrip

CuraGrip nitrilhansker utviklet av to fremtredende aktører innen det medisinske feltet

CuraGrip nitrilhansker er resultatet av et samarbeid mellom de to sveitsiske selskapene Curaden AG og Level ONE AG.

Samarbeidet virket som en opplagt løsning, siden Level ONE AG allerede hadde erfaring med vernehansker, mens Curaden AG har vært aktiv innen det medisinske feltet. Målet var å presentere verdensmarkedet for effektive lateksfrie medisinske hansker, og i utgangspunktet var helsevesenet hovedkunden.


I dag er imidlertid CuraGrip nitrilhansker mye brukt på velværeklinikker, tatoveringssalonger og andre steder som krever et høyt nivå av hygiene og beskyttelse. Hanskene er også ideelle for den private husholdningen, hvis du f.eks. foretrekker å håndtere rengjøringsoppgaver med et par engangshansker på.

Beskyttelseshanskene i nitril er mykere enn lateks, men har likevel den fantastiske egenskapen at de er både rive- og slitebestandige. De er også CE-sertifisert i henhold til de internasjonale standardene EN 455 og EN 374, som er grunnen til at de gir den perfekte beskyttelsen mot skadelige patogener.

Grip sjansen til å fylle på med CuraGrip engangshansker i dag - du finner dem i en 100-pakning her på Munnfrisk.no Nitrilhansker har vært tilgjengelig i flere tiår, men først nylig har de fått sin nåværende popularitet. De har blitt en vesentlig del av personlig verneutstyr, ikke bare i medisinsk industri, men også i hverdagen. Det er mange bransjer som bruker nitrilhansker til daglig, som for eksempel bil- og næringsmiddelindustrien. Mer enn noen gang før tar arbeidsgivere over hele verden alle nødvendige forholdsregler for å sikre helsen og sikkerheten til sine ansatte. Siden den økte etterspørselen etter nitrilhansker var uventet, var de mangelvare og vanskelige å få tak i i mange land, spesielt for privatkunder.

Bedrifter i Europa og i utlandet mottok mange flere bestillinger enn de kunne oppfylle basert på sin kapasitet. Dette fremtvang endringer på mange produksjonslinjer og tillot nye merker å fylle gapet i markedet. CURADEN er et av disse selskapene. Disse nitrilhanskene er designet for å møte de høyeste kvalitetskravene til kunder, enten det er medisinsk eller annen industri. De er det grunnleggende verneutstyret som hver arbeidsgiver bør gi sine ansatte, siden deres helse og sikkerhet kan påvirke fremtiden til en virksomhet. CURADEN nitrilhansker er laget av nitril og er lateksfrie, noe som betyr at de er trygge å bruke av personer som er allergiske mot naturgummi. Selv om de er utformet som undersøkelseshansker for medisinske formål, kan de også tjene andre formål perfekt, for eksempel kosmetologer, tatovører, rengjøringstjenester, etc.
De unike egenskapene til nitrilhansker

CURADEN nitrilhansker selges i størrelsene SMALL, MEDIUM, LARGE og X-LARGE og har en tverrsidig form, noe som gjør dem enkle å ha på venstre eller høyre. Hver boks inneholder 100 stk (90 i størrelse XL). Disse nitrilhanskene kommer i blått, som er det vanligste valget i de fleste miljøer. Teksturerte fingertupper gir et bedre grep, selv når underlaget er vått.

Standard mansjettlengde gjør dem egnet for de fleste bruksområder. Disse nitrilhanskene tilbys i en pudderfri versjon som inneholder færre kjemikalierester og dermed minimerer risikoen for hudirritasjon. Pulverfrie produkter foretrekkes da de ikke etterlater uønskede rester, noe som er essensielt i farmasøytisk og næringsmiddelindustrien. Disse ikke-sterile nitrilhanskene brukes primært til hygieneformål eller for selvbeskyttelse.

Selv om nitril er mindre elastisk enn lateks, er taktiliteten det gir like god. Enda viktigere, nitril har vist seg å være overlegen i punktering og kjemisk motstand. Tynne nitrilhansker som CURADEN er designet for sporadisk kontakt med kjemikalier og tilbyr en god barriere og grunnleggende kjemikaliebeskyttelse med god taktilitet og komfort. Ved håndtering av mat er pudderfrie nitrilhansker det foretrukne alternativet da de passer for de fleste matrelaterte behov. Medisinske nitrilhansker bør brukes når det er en mulighet for å berøre en annen persons kroppsvæsker, visse farlige medisiner eller potensielt kontaminerte gjenstander eller overflater. Riktig størrelse og passform er viktig for komfortabel bruk under alle aktiviteter. Disse nitrilhanskene bør kasseres hvis det oppstår en rift eller punktering, og hendene bør vaskes grundig med såpe og vann eller et alkoholbasert hånddesinfeksjonsmiddel. For å sikre maksimal sikkerhet må disse nitrilhanskene ikke gjenbrukes, desinfiseres eller deles med andre brukere. Kunder bør være klar over at til tross for den høyeste kvaliteten, kan disse nitrilhanskene stikkes hull på skarpe gjenstander. CURADEN eksamenshansker er FDA-registrerte, som inspiserer alle enheter for å sikre at ytelseskriterier som lekkasjemotstand, rivebestandighet og biokompatibilitet er oppfylt. CURADEN har mottatt FDA 510(k) forhåndsmarkedsvarsel som kreves for medisinsk utstyr. CE-merkingen garanterer et høyt nivå av beskyttelse, komfort og holdbarhet basert på standardene satt av europeiske forskrifter.

CuraGrip nitrilhansker er testet mot farlige kjemikalier og mikroorganismer i henhold til EN ISO 374-11:2016. Penetrasjons- og nedbrytningshastigheten til kjemikalier er bestemt basert på spesifikasjonene i EN 374 2-4. CURADEN-hanskene gir beskyttelse mot bakterier, sopp og virus i henhold til EN ISO 374-5: 2016. Disse nitrilhanskene har vært gjenstand for en rekke andre tester for en