Ítaca Organics

Økologisk og antiseptisk munnvann - sendt med kjærlighet fra spanske Ítaca Organics .

Tannpleieproduktene fra Ítaca Organics er en kjærlig gest for deg som er interessert i økologi og foretrekker rene produkter.

Tanken bak det spanske selskapet er ikke å gi deg en løftet pekefinger angående klimakriser og økologi, men heller å gi deg flere alternativer når du går målrettet etter naturlige, økologiske og veganske produkter som munnvann.


Produktene er basert på rene formler, hvor hovedingrediensene er planter, urter og blomster hentet direkte fra naturen uten bruk av syntetiske stoffer og skadelige ingredienser som parabener og petroleumsderivater. På den annen side får du fordelen av både vegetabilske og eteriske oljer fra sertifiserte økologiske gårder samt miljøvennlig emballasje. I stedet for fyllstoffer brukes hydrosoler med egenskaper og kvaliteter fra de respektive plantene.

Alle produkter behandles for hånd og kommer fra nærområdet.

Hos Munnfrisk.no finner du munnvann fra Ítaca Organics , som ikke bare gir deg en frisk følelse, men også virker både lindrende og antiseptisk, slik at du unngår ulike tannkjøttproblemer.

Ítaca Organics har sådd et frø for en mer bærekraftig fremtid så nå er spørsmålet bare om du vil la det spire. Det spanske teamet er overbevist om at vi alle kan bidra til å skape en mer bærekraftig verden og du kan passende starte reisen på badet.