Today Dent Interspace-børster

Det er ikke bare du med bukseseler eller broer som trenger å bruke mellomromsbørste 1-2 ganger om dagen. De smale børstene bidrar til å sikre høyeste nivå av munnhygiene, da de kan fjerne bakterier og matrester som din elektriske tannbørste eller klassiske tannbørste ikke kan nå.

Today Dent interspace-børster perfekt for deg som ønsker optimal rengjøring av tennene både på hverdager og ferier. Du kan enkelt ta med deg børstene på farten og på ferier.

Det er flere mellomromsbørster i en pakke, slik at du får valuta for pengene, og du og andre voksne i husholdningen kan ta vare på tennene dine skikkelig.


Er mellomromsbørster bedre enn tanntråd?

Om du bruker interdentalbørster (også kjent som interdentalbørster) eller tanntråd spiller egentlig ingen rolle. Det viktigste er at du gir deg selv tid til å rense mellomrommene mellom tennene noe mange har en tendens til å glemme i en travel hverdag. Både mellomromsbørster, tradisjonelle tannpirkere og tanntråd er fine valg når det kommer til rengjøring av mellomrommene.

Valget avhenger i utgangspunktet av om du foretrekker å bruke tanntråd eller interdentale børster eller en kombinasjon av begge. Tanntråd kan kreve litt mer teknikk, men når du først får taket på å vri tanntråden rundt fingrene og kjøre den inn og ut av mellomrommene, er det ganske rett frem.

Mellomromsbørstene fra Today Dent har imidlertid den fordelen at de kan skylles av etter bruk, og du kan dermed bruke dem opptil flere ganger.