Gillette Styler

Med en Gillette styler kan du håndtere skjeggstylingen selv dag etter dag

Vurderer du å dyrke skjegg, må du også begynne å trimme det med jevne mellomrom og kanskje drømmer du også om å eksperimentere med ulike utseende?


Du kan derfor med fordel investere i en Gillette styler med flere hoder, slik at du kan trimme til forskjellige lengder. Siden det er en multistyler kan du lage skarpe kanter, trimme tett inntil huden og barbere. Styleren har derfor utallige muligheter og gjør det ekstra morsomt å stå foran baderomsspeilet.

Våre styles er hentet fra Gillettes brede og velassorterte produktsortiment, som primært fokuserer på produkter for barbering og stell. Gillette er et av de aller beste merkene i kategorien og har vært det siden oppstarten i 1900. Amerikanske King C Gillette så stor mangel på gode barberhøvler i samtiden, da herremote dikterte et mer glattbarbert utseende.

Gillette har alltid vært en pioner innen sitt felt, og å velge deres produkter gir deg tilgang til noen av de mest innovative teknologiene. Den er perfekt for deg som bryr deg ekstra om ditt personlige velvære og ikke ønsker å gå på akkord med kvaliteten på stelleverktøyene dine.

Da finner du din nye Gillette styler hos Munnfrisk.no !