Reise- og engangstannbørster

En engangstannbørste kalles også festivalbørste, reisetannbørste, hotelltannbørste osv. Det er den perfekte tannbørsten for deg som reiser mye og ønsker å opprettholde god munnhygiene. Det finnes mange forskjellige varianter. Se utvalget nedenfor.


Engangstannbørste - perfekt for å opprettholde munnhygiene på farten

En engangstannbørste er perfekt å ha med seg på farten, for eksempel når du er på camping, festivaler etc. Med den i vesken minimeres risikoen for dårlig munnhygiene. Dårlig munnhygiene kan føre til en rekke problemer som dårlig ånde, hull, gule tenner og mange andre ubehagelige ting.

Våre reisetannbørster kan brukes av både barn og voksne. Tannbørstene finnes i ulike prisklasser og fra merker som:

  • GUM
  • Pierrot
  • Mundfrisks eget merke

Så du finner garantert din nye engangstannbørste hos oss.

Engangstannbørste i forskjellige materialer

Vi tilbyr engangstannbørster i materialer som plast og 70 % maisstivelse.

  • Engangs plast tannbørste
    Generelt er plasttannbørster veldig robuste. Vårt sortiment inneholder blant annet engangs plasttannbørster som kan brettes sammen. Fordelen med denne funksjonen er at den tar minimalt med plass i toalettmappe og at busten er beskyttet mot bakterier.
  • Engangstannbørste i 70 % maisstivelse
    Med en reisetannbørste i 70 % maisstivelse har du et bærekraftig alternativ til en engangsbørste. Materialet er lettere for naturen å bryte ned. Perfekt for de som ønsker å ta bedre vare på miljøet og minimere bruken av plast.

Se vårt brede utvalg av engangstannbørster og finn engangstannbørsten i en billig prisklasse som passer dine behov. Vi tilbyr også et bredt utvalg av vanlige tannbørster dersom det er på tide med en utskifting.

Er du usikker på hvilken engangstannbørste du skal velge?

Er du i tvil om hvilken engangstannbørste du skal velge, er du alltid velkommen til å kontakte oss på tlf 93 40 38 38. Eller send en mail til munnfrisk.no .

Vi er klare til å hjelpe deg med å finne engangstannbørsten som passer dine behov.