Barberskum / Barbergel / Barberolje

Det finnes utallige rutiner innen barbering. Vi anbefaler alltid å inkludere barberkrem i rutinen, da den ellers er grov mot huden og ofte kan bli rød og irritert. Finn barbergelé og skum fra alle toppmerker hos MundFrisk !


Barberskum fra noen av de beste merkene

Barberskum har blitt et permanent tillegg til manges barberingsrutine. Kanskje du klarer å barbere bena på et blunk ved å stikke dem under det varme vannet og barbere deg rett på huden? Det er alltid best å barbere seg med barberskum eller gel for å la barberhøvelen glide uanstrengt over huden.

Vi selger et bredt utvalg av ulike produkter innen barberskum og barbergel fra flere toppmerker som Gillette , Nivea og Palmolive . Ved å bruke barberskum eller gel fra disse merkene slipper du også å tørke ut huden, noe som kan være tilfellet med mange av de rimeligere merkene. Flere av ingrediensene i produktene fra våre detaljhandelsmerker beskytter også huden effektivt mot kutt.

Husk å supplere barberskummet ditt med en god skrape - du finner den også blant våre barberartikler her på MundFrisk !

Finn riktig barberskum for huden din

Det kan være vanskelig å finne riktig barberkrem for huden din, derfor har vi gjort det enkelt for deg og listet opp noen typiske betraktninger som er gode å gjøre før du gjør kjøpet. De typiske hensynene inkluderer:

  • Er det nødvendig å bruke barberkrem?
    Svaret er ja! Ved å bruke barberskum sikrer du at barberingen ikke er like hard mot huden din, og etterlater huden myk og glatt, i stedet for tørr og irritert.
  • Les innholdet i barberkremen
    Det er en god idé, spesielt for de av dere med sensitiv hud, å lese opp innholdet i barberskummet. Typisk er det stoffer som parfyme og planteekstrakter som gjør at huden blir irritert og kløende etter barbering.

Vi anbefaler at du laster ned appen 'Kemiluppen', som kan fortelle deg om det er uønskede kjemikalier i produktet via en skanning av strekkoden på flasken.

Barberskum vs. barberingsgel

Vet du forskjellen mellom barberskum og barbergel? Det er forskjell på de to produktene, og de har hver sine fordeler, for eksempel:

  • Barberkrem
    Fordelene med barberskum er at det er klart til bruk umiddelbart og er lett å påføre.
  • Bar gel
    Barbergel skiller seg fra barberskum da det ved bruk av gel er bedre kontroll fordi du har større synlighet over arbeidsområdet.

Hos MundFrisk selger vi både barberskum og barbergelé, så det er noe for enhver smak.

Har du spørsmål om produktene våre er du også velkommen til å sende oss en epost på munnfrisk.no , eller du kan ringe oss på tlf +45 93 40 38 38. Vi bestreber oss på å svare på alle henvendelser så raskt som mulig .