Pitralon

Pitralon når du vil ha den klassiske aftershave

Pitralon er et tysk og tradisjonelt merke med en historie som går tilbake til 1927. Karl August Linger omfavnet behovet for flere produkter for personlig hygiene, og det var utgangspunktet for merkets suksess.

Her ble kjerneproduktet til aftershaves, og produktene er den dag i dag kjent for å ha en rekke ulike gunstige effekter som å desinfisere huden og gjøre den mer spenstig. De har også en dyp effekt og bidrar til å forhindre både ulike urenheter og en fet glans på huden.


Et av de mest populære produktene i produktutvalget er Pitralon Classic, som selges her på Munnfrisk.no . Denne aftershave ble lansert tilbake på 1960-tallet, hvor den raskt ble populær takket være sin maskuline duft med sedertre som toppnote.

Pitralon er et merke som er stolt av å målrette seg mot forbrukere som foretrekker det klassiske og ikke er blendet av trender. Dette er derfor produkter for deg som vil ha «no nonsense»-produkter, og som Pitralon selv sier: «Real values don't lie».

Du kan passende teste utsagnet ved å kjøpe en klassisk aftershave som holder huden frisk , beskyttet og velduftende etter barbering.