Glyde smøremiddel

Har du prøvd det vannbaserte Glyde glidemiddelet? Dette vannbaserte glidemiddelet er designet for å gi deg og din partner de beste intime øyeblikkene sammen, og den er produsert helt uten parabener og ftalater. Utforsk Glyde smøremiddel her!


Glyde smøremiddel - følgesvenn for intime øyeblikk

Glyde er et australsk selskap som produserer og selger smøremidler og andre produkter for seksuell velvære. Selskapet ble grunnlagt i 2009 av to venner som ønsket å skape et tryggere og mer behagelig alternativ til de tradisjonelle smøremidlene på markedet.

Glyde er kjent for sine veganske, paraben- og ftalatfrie produkter. Selskapet har også stort fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle produktene er tredjepartstestet for å sikre at de er trygge å bruke.

Hos MundFrisk finner du et stort utvalg av smøremidler , slik at du alltid kan finne akkurat det glidemiddelet som passer deg og din partners behov.

Glyde smøremiddel - vannbasert smøremiddel

Glyde Premier Lubricant er et vannbasert glidemiddel som er laget uten bruk av animalske ingredienser. Denne glidecremen er også fri for tilsetningsstoffer og kunstige dufter, noe som gjør den ideell for bruk med kondomer og ulike typer sexleketøy.

Ønsker du å skape den perfekte kvelden med partneren din, kan det være lurt å ha Glyde glidemiddel innen rekkevidde. Du kan enkelt skaffe deg dette produktet her på Munnfrisk.no , og du trenger ikke bekymre deg for nysgjerrige øyne fra andre. Da er du klar til å kickstarte en fantastisk kveld med selvtillit og komfort.

Kjøp Glyde glidemiddel på MundFrisk i dag

Hos MundFrisk finner du alltid de beste smøremidlene fra Glyde . Vi streber etter å sette sammen et utvalg som er tilpasset våre kunders behov og standarder, derfor finner du også Glyde smøremiddel i vårt utvalg.

Hvis du har spørsmål om Glyde smøremiddel, er vi klare til å hjelpe deg. Du kan kontakte oss på telefon +45 93 40 38 38 eller sende en e-post til munnfrisk.no . Vi streber alltid etter å levere den beste kundeservicen til deg. Hos MundFrisk er din tilfredshet vår første prioritet.