Piksters Space børster

Piksters interdentalbørster er en perfekt og sikker måte å rengjøre mellomrommene grundig på.

Populært over hele verden - Piksters er designet av et australsk selskap som har spesialisert seg på produksjon av munnhygieneprodukter i 21 år. Anbefalt og anbefalt av tannpleiespesialister for daglig pleie av pasientens munnhule.

Piksters interdentalbørster er små, sylindriske rengjøringsmidler hvis bust fyller hele mellomrommet etter børsten. I motsetning til tanntråd, fjerner børster plakk fra hele sideflaten (furkasjonsområder) av tennene. Kjernen i Piksters børster er laget av en tråd belagt med plast, noe som sikrer sikkerhet og brukerkomfort. Piksters interdentalbørster settes enkelt inn i rommet uten behov for overdreven kraft, og takket være passende design renser de raskt og effektivt alle vanskelig tilgjengelige områder av interdentalrommet. Piksters irriterer ikke tannkjøttpapillene, skraper ikke opp implantater og andre protesefyllinger. Den sylindriske formen på håndtaket gjør at børsten kan rulles, som roterer fritt i gapet, noe som øker rengjøringseffektiviteten.


Piksters interdentale børster er en perfekt løsning, forbedring og enkel daglig munnpleie. De gir effektiv, sikker og flerdimensjonal rengjøring av mellomrom, inkludert steder som er utilgjengelige for klassisk tanntråd eller tannpirkere. På mange tannlegeskoler i Europa regnes bruken av interdentale børster som den primære metoden for rengjøring av mellomrom.

Hvorfor anbefales Piksters interdentalbørster så sterkt av spesialister?

Eksperter innen tannpleie anbefaler Piksters interdentalbørster på grunn av deres perfekte design som sikrer brukervennlighet og sikkerhet. I følge mange tannleger er det mer sannsynlig at pasienter nærmer seg og introduserer tilleggselementer til daglig munnpleie, jo lettere de er å bruke. Piksters interdentalbørster er trygge, selv for folk som akkurat har begynt å introdusere interdental rengjøring i sin daglige munnpleie.

Interdentalhygiene for helsen til hele munnhulen!

Det er velkjent at klassisk tannpuss bare er halve kampen for et vakkert og sunt smil. God munnhygiene innebærer mange aktiviteter som børsting, tanntråd, skylling, vanning og mange flere. Den vanligste aktiviteten er rengjøring av rommet med tanntråd. Mange pasienter har problemer med riktig bruk av tanntråden, noe som skader tannkjøttpapillen, skader munnvikene osv. Tråden er heller ikke i stand til å fjerne plakk fra hele sideflaten på grunn av sin form.

Helsen til tannkjøttpapillen er synonymt med den aktive sykdomsprosessen i periodontium og tannkjøtt. Steder som er spesielt utsatt for karies eller tannkjøttsykdom er de områdene som er utilgjengelige under klassisk tannpuss. Resterende patogen plakk i form av anaerobe bakterier som forårsaker ben- og tannkjøttsykdom. Bakterier forårsaker betennelse i kroppen og skader tennene. Denne prosessen er langsom og ofte umerkelig for pasienten. Det oppstår oftest når omfattende betennelse alvorlig truer helsen til tennene og tannkjøttet.Den roterer fritt i gapet og øker rengjøringseffektiviteten.