Green-Goose tannbørster

Shop bærekraftige Green Goose tannbørster for familien

Trenger hele familien nye tannbørster? Eller foretrekker du rett og slett å ha ekstra på lager? Kjøp da en multipakke med tannbørster fra Green Goose her på Munnfrisk.no .

Green Goose er av nederlandsk opprinnelse, og plattformen selger eksklusivt bærekraftige produkter. 2019 var året Green Goose så dagens lys.


Den typen Green Goose tannbørster vi tilbyr her på Munnfrisk.no er laget av bambus. Det er det smarte valget hvis du ønsker å gå i den mer bærekraftige retningen, men uten å gå på akkord med kvalitet eller holdbarhet.

Bambus er et utmerket alternativ til plast siden den er biologisk nedbrytbar og kan dyrkes uten gjødsel eller sprøytemidler. Det er altså et naturprodukt som kan bidra til å løse flere av klimaproblemene vi står overfor i disse årene.

Så hvorfor ikke prøve bambus tannbørster i dag? Hvis du er gal etter å tenke på bærekraftige alternativer, kan vi også anbefale et produkt som tannkremtabletter eller tannpirkere uten PFAS. Dette er imidlertid bare noen få eksempler på mange av de bærekraftige produktene vi selger her på Munnfrisk.no .