Delizia Eco Space Brushes

Delizia ECO italiensk bærekraft innkapslet i gap børster

Rombørster er uunnværlige i hverdagen, da de fungerer som et fint supplement til tannbørsten. Sjansen er stor for at selv den beste tannbørsten ikke fanger opp all skitten spesielt ikke det som skjuler seg i hullene. Så her må du ha funnet et par effektive gap-børster, og nå som du er i ferd med å søke kan du like gjerne velge et par bærekraftige.

Italienske Delizia ECO har integrert bambus som hovedmateriale i sitt produktsortiment, og dette gjelder selvsagt også mellombørstene deres. Bambus er et ekstremt populært materiale i disse årene, da det anses å være langt mer miljøvennlig enn f.eks. plast. Bambusplanten er hurtigvoksende og tilhører derfor ikke naturens knappe ressurser. En ekstra bonus er at bambus kan dyrkes stort sett uten bruk av skadelige kjemikalier og krever ikke omplanting.


Kort fortalt står Delizia ECO for bærekraft, og teamet har et ønske om at fremtidige generasjoner også kan nyte blomsterengene uten å måtte bekymre seg.

Med mellomromsbørstene fra Delizia ECO får du mellomromsbørster med bambushåndtak som effektivt hjelper deg med å fjerne plakk. Selve busten har BPA-fri nylonbust og metalltråd.