Naturayl

Naturayl naturlige såper med fuktighetsgivende effekt og berusende dufter

Både såper og andre produkter fra Naturayl er av fransk opprinnelse, og de er i størst mulig grad basert på lokale råvarer som rapsolje eller hampolje.

Naturayl historie begynte tilbake i 2018, da grunnlegger Aurélie bestemte seg for å flytte fra det medisinske feltet til en gründerkarriere med etableringen av Naturayl . Utgangspunktet var plantebaserte ingredienser, og det innebar også nærmere forskning på de unike fordelene med ulike ingredienser.

Kjerneområdet ble såpeproduksjon, som hadde Aurélies store interesse fra dag én.


Etter bare noen år på markedet er Naturayl en blomstrende bedrift med flere ansatte, og i dag selges såpene en rekke steder bl.a. her på Munnfrisk.no .

Såpene er basert på lokale og bærekraftige råvarer uten produksjonsavfall, akkurat som de kjennetegnes ved å ha både en nærende og fuktighetsgivende effekt. På toppen av det får du også berusende dufter som gjør de daglige rutinene på badet til en ekstra berikende opplevelse.

Naturayl handler imidlertid ikke bare om såpeproduksjon. Selskapet er bl.a. også kjent for sine tannkremer, og du kan prøve dem her på Munnfrisk.no . En av variantene inneholder f.eks. en kombinasjon av myntekrystaller, tea tree olje og kokosolje som både gir frisk pust og holder bakterier i sjakk.