* Gasbind | Bandasje | Støttebandasje

Gasbind og bind bør være en vanlig del av ethvert hjem. Gasbind er uunnværlig hvis du driver med sport, har slått deg selv eller overbelastet kroppen. På denne siden finner du både gasbind, bind, førstehjelpsskrin og sportstape mm. Opplever du smerter i muskler og ledd? Så la en varmepute lindre og lindre smertene.


Derfor bør du alltid ha gasbind i hjemmet

Ingen vet på forhånd når de får en skade. Det er derfor lurt å være forberedt ved å ha både gasbind og bind hjemme når uhellet har vært ute.

Gaze sørger for at andre typer bandasjer, kompresser, kanyler og sluk festes slik at de holder seg der de skal. I tillegg kan gasbind også brukes til å legge en kompress rundt et skadet håndledd eller ankel, for eksempel i forbindelse med en forstuing, da det gir støtte til det aktuelle området. Husk også å kjøpe gasbind, slik at gasbindet kan festes og låses, slik at det ikke bare faller av igjen.

Hvis du driver med sport eller fysisk krevende aktiviteter hjemme, kan hjelpemidler være nødvendig både for forebygging og behandling av overbelastningsskader.
Gasbind er et uunnværlig tilbehør i hjem der beboerne er aktive både på hverdager og i helgene.

Hos MundFrisk kan du velge mellom mange forskjellige typer gasbind, men også sportstape, fiksebånd og støttebandasjer som kan gi avlastning i mange situasjoner og både under og etter idrett.
I tillegg finner du funksjonelle og praktiske førstehjelpsskrin med bind som kan hjelpe både barn og voksne dersom en finger er forstuet eller om ankelen trenger ekstra støtte i forbindelse med rehabilitering.

Gasbind og bandasje - finn den rette

På denne siden finner du et bredt utvalg av gasbind og forskjellige typer bandasjer. Det kan være vanskelig å vite hvilken type du bør velge og derfor har vi laget en oversikt nedenfor slik at du enkelt kan danne deg en oversikt og velge riktig.

Gasbind

Du finner flere størrelser klassisk gasbind på denne siden. Velg mellom en bredde på 6 cm, 8 cm eller 10 cm i ruller på 4 meter. Du finner også et kortere gasbind på 115 cm som er 7,5 cm bredt.

Blant vårt sortiment finner du også Figo gasbind, som er elastiske og lar luft trenge inn. Dette gjør at gasbindet varer bedre og lenger, samtidig som det gir mindre innsnevring, i motsetning til stive gasbind. Figo gasbind tilpasser seg kroppens bevegelser, lar huden puste og er laget av et mykt, vevd materiale.
Husk gasbindene.

Bandasje

Bandasjer er mange ting og hos MundFrisk finner du både klassiske sportsbandasjer, sportsbandasjer, bandasjetape til barn og et elastisk rørformet bandasjerør som kan brukes i tillegg til gips.

Sportsbandasjer egner seg ved forstuinger og mindre skader da de gir god støtte.

Blant utvalget av gasbind finner du også festetape, som brukes til å feste gasbindet. Du finner også førstehjelpsskrin, hvor du får alt du trenger, slik at du ikke blir savnet.