Barbering / hårfjerning

MundFrisk er stedet hvor du kan handle alt ditt barberutstyr uavhengig av kjønn! Vårt brede utvalg av består av merker som Gillette , Wilkinson og Nivea , så fyll opp baderomsskapet med riktig barberingsutstyr.


NÞye utvalgte barberingsartikler

Hos MundFrisk er det kun de beste produktene som finnes når det kommer til barbering. Vi har nÞye utvalgt vårt sortiment for å sikre at våre kunder kun får barberingsartikler av hÞy kvalitet.

Vi legger stor vekt på utvalget vårt og sÞrger for at produktene i sortimentet mÞter ulike behov og preferanser. Uansett om du er ute etter barberingsprodukter for en jevn og tett barbering, har vi noe som passer deg. Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av det beste barberingsutstyret.

Når det kommer til barbering handler det om å finne barberprodukter du kan stole 100% på, slik at du både kan fjerne håret effektivt og også få en skånsom barbering som ikke irriterer huden unÞdvendig, og det kan du stole på med våre produkter .

BarbertilbehÞr for alle slags behov

Kanskje trenger du engangsskraper eller ekstra barberblad til turen? Et barberskum som beskytter huden ekstra grundig ved barbering? Eller et mer bÊrekraftig bambusalternativ til din vanlige plastskrape?

Vi tilbyr deg flere barberhÞvler med ulike sikkerhetsmekanismer og ekstra blader som barberer hårene svÊrt nÊr huden
I tillegg tilbyr vi også skum , krem ​​og gel for barbering, egnet for enten normal eller sensitiv hud. Vi har barberutstyr til alle slags behov.

KjÞp barberutstyr av hÞy kvalitet

Finn alt innen barberutstyr online hos MundFrisk ! På vår nettbutikk kan du finne akkurat det barberingsutstyret du trenger – alltid med rask levering.

Hvis du bare legger inn bestillingen din fÞr 14.00, sendes varene dine samme dag - ellers sendes din bestilling normalt påfÞlgende virkedag.

Har du spÞrsmål om din forsendelse eller våre barberingsprodukter? Da er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på tlf. +45 93 40 38 38 eller sende en epost til munnfrisk.no . Vi svarer på alle henvendelser så raskt som mulig.