Slutt å snorke

Snorking kan være ekstremt plagsomt. Problemet er imidlertid at det ofte ikke er den som snorker som blir forstyrret, men heller omgivelsene. Hvis du er en av de som snorker, har du kanskje ignorert problemet i mange år fordi du ikke merker det selv. Men det er faktisk ikke helt rettferdig overfor din sengepartner - spesielt ikke når løsningen er så enkel og for hånden. Du kan enkelt og effektivt få slutt på snorkingen med produkter som neseklemmen fra Treat and Ease , anti-snorkeplaster fra Stop Snorken og anti-snorkearmbåndet .


Slutt å snorke og sov bedre

Snorking kan være et utrolig forstyrrende element for en god natts søvn, både for deg selv og for partneren din. Heldigvis kan mye gjøres for å redusere problemet. I dag finnes det et stort utvalg av slutte å snorke produkter som kan ha stor gunstig effekt. Hvis problemet ditt er så stort at du har klare pustevansker om natten, må du kontakte legen din.

Har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, vi står klare til å hjelpe deg mandag - fredag fra kl 11 - 16 på tlf 6441 7700

Hvorfor snorker du?

Under søvn slapper muskulaturen vår i halsen av og kollapser. Dette gjør at plassen i halsen blir mindre når vi puster. Når du puster, vibrerer det myke vevet i halsen, noe som resulterer i snorkelyden. Lyden kan være ganske høy og voldsom for noen mennesker. Noen mennesker har forstørrede mandler som også kan føre til snorking. I tillegg kan overvekt, alkohol og sovemedisiner forverre snorkeproblemet, så det er mange forskjellige grunner til at vi snorker.

Rigshospitalet opplyser at omtrent hver fjerde av oss tilbringer natten med å snorke høyt. Dette tilsvarer over 1,3 millioner dansker ( Kilde: Rigshospitalet ) Snorking ses typisk hos voksne, men det kan også forekomme hos barn, f.eks. ved forstørrede mandler, polypper eller tett nese.

Hvordan slutte å snorke

For det første kan du forebygge snorking ved å ikke være overvektig, ikke røyke og drikke alkohol. I tillegg vil vi anbefale at du prøver å bruke en nesekjegle, som gir deg mye bedre luftpassasje gjennom nesen og dermed reduserer vibrasjonene i halsen som resulterer i snorkelyden. I tillegg har mange av våre kunder også stor suksess med et snorkearmbånd eller en neselapp. Noen ganger må du bare prøve litt for å se hva som fungerer best for den enkelte, men en ting er sikkert - det finnes hjelp når du vil stoppe snorkingen din eller partneren din!