Vademecum


Laboratories Vademecum er utviklet i samarbeid med tannleger og tilbyr komplett dental som kombinerer vitenskap og natur. Henkels eneste tannkremmerke er spesielt utviklet for å forbedre egenskapene til naturlige ingredienser for sunne tenner og tannkjøtt med effektiv og aktiv beskyttelse.

Vademecum Tannkrem ble lansert i Sverige i 1897 og er nå Henkels eldste tannpleieprodukt. Siden 1950 har denne tannkremen vært tilgjengelig for kunder i resten av Vest-Europa.

Vademecum er utviklet for å skånsomt støtte oral ved bruk av naturlige ingredienser. Vademecum-forskere bruker den nyeste vitenskapelige kunnskapen i kombinasjon med det beste fra naturen for å skape optimal tannpleie. Velkjente naturlige virkestoffer som timian, salvie, mynte og kamille i kombinasjon med medisinsk viktige mineraler som kalsium, magnesium og fluor er essensielle i Vademecum tannkrem.

Vademecum-produktserien gir beskyttelse og pleie for alle behov, som friskhet, effektiv pleie av sensitive tenner eller skånsom tannbleking.