Munnpleieprodukter

På denne siden finner du mange forskjellige munnpleieprodukter som gjør det enkelt å sørge for at tennene blir renset skikkelig. Munnpleieprodukter er for eksempel for de som ikke har full bevegelse i håndleddet eller som hjelper andre med å pusse tennene.


Stort utvalg av munnpleieprodukter

For mange kan det være vanskelig å sørge for at alle overflater på tannen blir rengjort. Dette kan for eksempel være hvis du ikke har full bevegelse i håndleddet, eller hvis du hjelper andre med tannpuss. På denne siden finner du munnpleieprodukter som bidrar til å gjøre tannpussen lettere, noe som også er en mer behagelig opplevelse enten for deg selv eller noen du bryr deg om.

Vi tilbyr et bredt utvalg av munnpleieprodukter, inkludert tannbørster for både barn og voksne, hvis gjennomtenkte design gjør det mulig å pusse alle sider av tennene samtidig. Dette sparer deg for tid uten å gå på akkord med tannpleie.

Hos MundFrisk vet vi også viktigheten av å ta godt vare på sensitivt tannkjøtt. Derfor har de fleste av våre tannbørster myk bust som er skånsom mot tannkjøttet. Og hvis munnen din allerede er sår og følsom, kan du prøve munnbyttene våre, som gir fuktighet mot munntørrhet, lindrer smerte og har en fin mild smak.

Har du problemer med å holde en tannbørste, for eksempel på grunn av leddgikt, karpaltunnelsyndrom eller lignende, tilbyr vi også munnpleieprodukter som griperinger og tannbørsteholdere som sikrer et sikkert grep og at tannbørsten ikke glir i hånden.

Se også alle tannprodukter til privatpersoner for en god og sunn munn.