Tanntråd med PFTE

Tanntråd med fluor, også kjent som PTFE, kommer i en mengde varianter og med eller uten smaker som etterlater en frisk følelse etter bruk. Tanntråd med fluor frynser ikke og glir også lett mellom tennene for enkel munnhygiene.


Tanntråd med fluor

Tann med fluor har lenge vært kritisert for å ha tilsatt unødvendige kjemikalier, men du bør faktisk ikke være bekymret for å bruke akkurat denne typen tanntråd. Det er ikke snakk om farlig kjemi. Tanntråd med fluor har derimot en egenskap du ikke finner i varianter uten.

Vil du fortsatt unngå fluor i munnpleien? Hos Munnfrisk.no finner du et enormt utvalg av tanntråd uten PFAS og PTFE.

Hva er fluortråd?

Fluorstoffer er også kjent som PTFE og PFAS. Tanntråd med fluor har altså fått tilsatt denne ingrediensen under produksjonen av tanntråden.
PFAS er den generelle betegnelsen for alle fluorstoffer, mens PTFE er en underkategori, også kjent som teflon. Fluorstoffer finnes i mange forskjellige varianter, men det er ofte PTFE når du har med tanntråd med fluorstoffer å gjøre.

Fordelen med tanntråd med fluorstoffer

PTFE tilsettes tanntråd for å gjøre tannrengjøringen enklere, da PTFE gjør det lettere å få tanntråden til glide mellom tennene.
Hvis du derimot ikke allerede har problemer med å rense tennene med tanntråd, kan du enkelt velge en variant uten PFAS eller PTFE.

Tanntråd med fluor har den åpenbare evnen til å gli lett mellom tennene. De fleste av oss kjenner følelsen av frynsete eller trådete tanntråd, som gjør munnpleie og opplevelsen både irriterende, vanskelig og irriterende når de små trådtrådene setter seg fast mellom tennene. Du kan enkelt unngå dette scenariet hvis du velger en variant av tanntråd med fluor.
Når munnpleien din er enkel å bruke og ikke er til sjenanse, er det ofte også lettere å bruke tanntråden og oppnå din daglige munnhygiene. Tanntråd med fluor kan derfor være en ideell måte å begynne å bruke tanntråd på dersom det ikke allerede er en del av hverdagen din. Hvis du rett og slett lider av at tanntråden ofte frynser og frynser, kanskje fordi tennene er tette, kan du med stor fordel også bruke tanntråd med fluorstoffer.

Du bør ikke være nervøs for å bruke tanntråd med fluorstoffer

Tanntråd med fluor er ikke farlig i seg selv og du bør derfor ikke være nervøs for å bruke den. Når fluorstoffer tilsettes tilsettes dette kjemi, men mengden er svært liten.

Fluorstoffer har rykte på seg for å kunne forårsake skade på kroppen, men dette skjer kun ved kontakt eller inntak av store mengder. Du blir daglig påvirket av fluorstoffer, for eksempel gjennom inneklima, uteklær og andre pleieprodukter, så det er ikke et spesielt stoff som kun finnes i tanntråd.