* Førstehjelpsskrin

Sikkerhet kommer først det kan de fleste fort bli enige om. Det er derfor viktig å sørge for at du alltid har førstehjelpsskrin i nærheten dersom en ulykke skulle være ute.
I trafikken kan det skje ulykker på bare noen få sekunder og hvis du plutselig skal behandle et sår, er det ikke alltid hjelpen er tilgjengelig. Med vårt førstehjelpsutstyr til bilen har du alt nødvendig utstyr for å yte profesjonell førstehjelp på skadestedet. Med settet i hanskerommet kan du derfor trygt legge ut på bilferie, i feriehus eller på campingtur.
Ulykker kan selvsagt også skje ute i naturen, hvor det typisk kan være langt til nærmeste kiosk. På den annen side er det ikke alltid plass i sekken eller på sykkelen til en stor førstehjelpsskrin. Derfor tilbyr vi også mindre reisesett som enkelt kan henges på et belte eller legges i en ryggsekk uten å ta for mye plass. Disse settene egner seg for fotturer, sykling og lignende, hvor det trengs en praktisk løsning som er tilstrekkelig for behandling av mindre skader. Delene til settet er også pakket i vanntette poser slik at de ikke tar skade om du havner i regnet.