Today Dent Tannbørster

Ved kjøp av tannbørster er det viktig at du har ulike versjoner å velge mellom. Det er langt fra uviktig hvilken tannbørste du velger til deg selv og barna dine. Today Dent tannbørster med forskjellige busttyper. Det finnes tannbørster med myk bust, og det finnes de populære versjonene med medium bust. Hvis du pleier å pusse tennene med harde bevegelser, bør du vurdere en middels tannbørste slik at den viktige emaljen ikke blir skadet.

Du kan også kjøpe tannbørster til barna fra Today Dent . Disse er alle laget med myk bust slik at din sønn eller datter får en hyggelig opplevelse med å få renset tennene sine.


Er du i ferd med å kjøpe en Today Dent tannbørste, lønner det seg ofte å kjøpe noen få om gangen. Du må skifte tannbørste ganske ofte for å opprettholde den beste munnhygienen. Det gir lite mening å pusse tennene med en tannbørste som er både frynsete og full av bakterier.

Så hvor lang tid før du bytter?

Anbefalingen er at du bør bytte ut tannbørsten hver tredje måned. Det kan imidlertid være situasjoner hvor du må vurdere å bytte ut tannbørsten enda oftere. Du kan f.eks. har vært syk, derfor har det samlet seg flere bakterier enn vanlig i busten. Det kan også være at du ikke er særlig flink til å skylle tannbørsten under rennende vann etter bruk. Det kan bli noe av en bakteriebombe. Du bør også alltid ta en titt på hvor frynsete busten er. Når de begynner å frynse, gir de ikke ønsket effekt og børsting er ikke så grundig som du foretrekker.