Xylitol tannkrem

Prøv tannkrem med Xylitol naturens eget søtningsmiddel

Utvalget av xylitolprodukter blir stadig større, og her på Munnfrisk.no gir vi deg mange muligheter til å teste smaken. Det er sukkeralkohol, som både kan utvinnes direkte fra blant annet bjørketrær og produseres kunstig av tresukker.

Xylitol brukes for eksempel i sukkerfrie produkter, da det har samme søte smak som sukker, men inneholder færre kalorier som ikke påvirker blodsukkeret i like stor grad. Xylitol tilsettes også i munnhygieneprodukter som tannkrem, da det har en rekke andre nyttige egenskaper for tennene, da det blant annet forebygger karies og plakk. Siden det ikke er sukker, omdannes det heller ikke til syre, som er skadelig for tennene.

Det er derfor mange gode grunner til å velge tannkrem med xylitol fremfor den tradisjonelle fluortannkremen. Du får ofte en høyere grad av beskyttelse.

Grip sjansen i dag til å prøve de forskjellige xylitol-produktene her på Munnfrisk.no . Vi kan tilby deg alt fra tannkrem til tyggegummi, slik at du kan få alle fordelene med xylitol naturens eget søtningsmiddel.