Only what's good Tannkrem

Vil du ha "Bare det som er Good "?

De naturlige ingrediensene er kjennetegnet til østerrikske Only What's Good , og produktene produseres i de tyrolske alpene. Merket jobber målrettet for å gi deg ingrediensene du trenger uten å fylle formlene med alle slags syntetiske fyllstoffer som på ingen måte er bra for kroppen. Derfor har merket også valgt navnet Only What's Good .

De rene ingrediensene er valgt slik at de kan brukes av alle i familien, enten det er deg med sensitiv hud eller barna i familien. Teamet hos Only What's Good samarbeider kontinuerlig med eksperter på området for å sikre at produktene kan brukes av alle både barn, menn og kvinner.

Produktene er kjent for å forene fortid og nåtid ved å benytte seg av tradisjonell urtemedisin samt kunnskap fra moderne vitenskapelige resultater. Du får dermed det beste fra to verdener.

Only What's Good har bl.a. oppnådd NatCert-sertifiseringen, som bekrefter at produktene overholder de høye kravene til plantebasert kosmetikk. De er også grusomhetsfrie og har dermed ikke brukt noen form for dyreforsøk i utviklingen av produktene.

Only What's Good er en annen god grunn til å elske de østerrikske alpene!