Pimpant tannkrem

Pimpant tannkrem i smart refill-format

Er du en av de mange som ofte har tenkt på hvor mye tannkrem som kastes bort gang på gang? For ikke å tenke på alle rørene som kastes på årsbasis? Heldigvis finnes det en rekke merker her på Munnfrisk.no som gir deg mange muligheter til å velge mer miljøvennlige tannkremer og ikke bare når det kommer til selve innholdet.

Et av de populære valgene er tannkremtabletter i stedet for den mer flytende varianten. Men franske Pimpant har gått ett skritt videre. Her får du en pumpeflaske sammen med flere påfyll i papiremballasje som inneholder tannkrempulver. Pulveret må ganske enkelt blandes med vann for å fungere på nøyaktig samme måte som en tradisjonell tannkrem. Det smarte er at du fortløpende kan kjøpe påfyll her på Munnfrisk.no uten at du nødvendigvis trenger å kjøpe ny flaske.

Tannkremene fra Pimpant finnes i smakene: jordbær, sitron og mynte.

Pimpants tannkrem er basert på 99 % naturlige ingredienser og er produsert i Normandie. Grunnideen til Pimpant er å tilby naturlige produkter som er med på å skape en bedre fremtid for oss alle, men spesielt barna. Dette gjøres gjennom bruk av lokalproduserte råvarer og gjenbrukbare løsninger.