The Humble Co. Tannkrem

Vår tannkrem fra The Humble Co. er det riktige valget for deg som leter etter alternativer til den tradisjonelle tannkremen, som typisk inneholder fluor og andre kjemikalier.
Tannkremen fra The Humble Co. er basert på naturlige ingredienser slik at du kan pusse tennene uten å måtte bekymre deg for fluor, sukker eller parabener.
The Humble Co. CHARCOAL er perfekt for deg som ønsker hvitere tenner og et vakkert smil. Den inneholder aktivt kull, dvs. mange små naturlige partikler som skånsomt fjerner flekker og misfarging på tennene dine, uten å svekke tannemaljen.
Vi kan også anbefale de andre miljøvennlige produktene i denne kategorien. Prøv f.eks. fra The Humble Co. naturlig tannkrem i stilig glassemballasje som enkelt kan resirkuleres. Eller de fantastiske tannkremtablettene som bare må tygges før du begynner å pusse. Tablettene er egentlig tannkrem uten tilsatt vann, og hvis du bare bruker springvannet hjemme i stedet, kan du bidra til å spare ubrukelig vanntransport!
Vi tilbyr også spennende smaker for barn, slik at hele familien kan få et økologisk og miljøvennlig alternativ til tradisjonell tannkrem.