Bomullspinner

Bomullspinner finnes på badene til de fleste og har mange funksjoner. Bomullspinner renser ørene ved å fjerne overflødig ørevoks, men kan også brukes når du sminker deg. Hos MundFrisk finner du kun bærekraftige bomullsknopper det er bra for både deg og naturen.


Bomullspinner og deres mange funksjoner

Vi vet alle om bomullsknopper og de fleste bruker dem daglig for å rense øregangene. Men bomullspinner er mer praktisk enn du kanskje tror. Nedenfor har vi samlet en mengde gode funksjoner av bomullspinner som gjør hverdagen enklere.

Rengjør ørene


Ørene produserer automatisk ørevoks, og det kan være nødvendig å fjerne overflødig voks ved hjelp av bomullspinner. Du kan bruke en bomullspinne etter badet, da voksen blir myknet og lettere å fjerne. Det er veldig viktig at du ikke trykker for hardt, da dette kan skade øregangen. Du må heller ikke bruke bomullspinner for langt inn i øret, da dette kan presse ørevoksen lenger inn. Bruk bomullspinner kun i den ytre delen av øret.

Bruk bomullsknopper når du legger sminke


Bomullspinner er geniale å ha for hånden når mascarabørsten glir og du blir svart under øyet. Det kan være vanskelig å fjerne sminke med fingrene uten å smøre resten, og det er nettopp her bomullsknopper spiller inn. Du kan fjerne sminke og gjøre korrigeringer på et blunk. Bomullspinner er også veldig presise, så du fjerner kun det som er absolutt nødvendig.

Rett ut kantene i neglelakken


Det kan noen ganger være vanskelig å få pene kanter når du legger neglelakk selv og lakk havner ofte på huden ved siden av. Dypper du en bomullspinne i litt neglelakkfjerner, kan du enkelt fjerne overflødig neglelakk uten at det går ut over det vakre resultatet. Du oppnår derfor en skarpere kant når du bruker bomullsknopper til siste touch.

Påfør krem ​​nøyaktig


Noen ganger må du kunne bruke spesialkrem på små områder. Du kan med fordel dyppe en bomullspinne i kremen og deretter påføre presist og trygt.

Rene sår og rifter


Bomullspinner gjør rengjøring av sår og rifter enklere og mer hygienisk. Bruk pH-nøytral såpe eller sårrens på vattpinnen og rengjør såret forsiktig.

Ren elektronikk

Du kjenner sikkert følelsen av å se på tastaturet eller datamaskinen og tenke at det kan trenge en rengjøring. Bomullspinner gjør det enkelt å komme seg ned mellom tastene og inn i de små portene, uten å skade elektronikken

Bærekraftige bomullsknopper er fremtiden

Hos MundFrisk finner du kun bærekraftige bomullsknopper som er bra for både deg og miljøet.

Blant vårt sortiment av bomullspinner finner du både noen laget av papir og bambus.

Vann på vattpinnene er bl.a. økologisk eller BPA-fri.

Alle bomullsknopper er produsert i bærekraftige materialer og er 100 % nedbrytbare.