Bomullspinner

Bomullspinner finnes på badene til de fleste og har mange funksjoner. Bomullspinner renser ørene ved å fjerne overflødig ørevoks, men kan også brukes når du sminker deg. Hos MundFrisk finner du kun bærekraftige bomullsknopper det er bra for både deg og naturen.


Bomullspinner og deres mange funksjoner

Vi vet alle om bomullsknopper og de fleste bruker dem daglig for å rense Þregangene. Men bomullspinner er mer praktisk enn du kanskje tror. Nedenfor har vi samlet en mengde gode funksjoner av bomullspinner som gjÞr hverdagen enklere.

RengjÞr Þrene


Ørene produserer automatisk Þrevoks, og det kan vÊre nÞdvendig Ã¥ fjerne overflÞdig voks ved hjelp av bomullspinner. Du kan bruke en bomullspinne etter badet, da voksen blir myknet og lettere Ã¥ fjerne. Det er veldig viktig at du ikke trykker for hardt, da dette kan skade Þregangen. Du mÃ¥ heller ikke bruke bomullspinner for langt inn i Þret, da dette kan presse Þrevoksen lenger inn. Bruk bomullspinner kun i den ytre delen av Þret.

Bruk bomullsknopper når du legger sminke


Bomullspinner er geniale å ha for hånden når mascarabÞrsten glir og du blir svart under Þyet. Det kan vÊre vanskelig å fjerne sminke med fingrene uten å smÞre resten, og det er nettopp her bomullsknopper spiller inn. Du kan fjerne sminke og gjÞre korrigeringer på et blunk. Bomullspinner er også veldig presise, så du fjerner kun det som er absolutt nÞdvendig.

Rett ut kantene i neglelakken


Det kan noen ganger vÊre vanskelig å få pene kanter når du legger neglelakk selv og lakk havner ofte på huden ved siden av. Dypper du en bomullspinne i litt neglelakkfjerner, kan du enkelt fjerne overflÞdig neglelakk uten at det går ut over det vakre resultatet. Du oppnår derfor en skarpere kant når du bruker bomullsknopper til siste touch.

PÃ¥fÞr krem ​​nÞyaktig


Noen ganger må du kunne bruke spesialkrem på små områder. Du kan med fordel dyppe en bomullspinne i kremen og deretter påfÞre presist og trygt.

Rene sår og rifter


Bomullspinner gjÞr rengjÞring av sår og rifter enklere og mer hygienisk. Bruk pH-nÞytral såpe eller sårrens på vattpinnen og rengjÞr såret forsiktig.

Ren elektronikk

Du kjenner sikkert fÞlelsen av å se på tastaturet eller datamaskinen og tenke at det kan trenge en rengjÞring. Bomullspinner gjÞr det enkelt å komme seg ned mellom tastene og inn i de små portene, uten å skade elektronikken

BÊrekraftige bomullsknopper er fremtiden

Hos MundFrisk finner du kun bÊrekraftige bomullsknopper som er bra for både deg og miljÞet.

Blant vårt sortiment av bomullspinner finner du både noen laget av papir og bambus.

Vann på vattpinnene er bl.a. Þkologisk eller BPA-fri.

Alle bomullsknopper er produsert i bÊrekraftige materialer og er 100 % nedbrytbare.