Protefix proteseprodukter

Hvis du har proteser, er lim eller limputer uunnværlig for deg. Limet og limet er med på å holde protesen din på plass hele dagen, slik at den ikke plager deg eller løsner. Det kan være individuell forskjell på om det er det brukervennlige limet fra Protefix som ønskes, eller om det er lettere for deg å bruke lim.

Uansett hvilken produktløsning du velger fra Protefix , får du tilbehør til protesen din som gir deg trygghet og trygghet gjennom hele dagen.

Protefix er den ledende produsenten av lim for proteser. Du får det beste tilbehøret på markedet, som hele tiden forbedres og videreutvikles.


Det er av stor betydning for din sikkerhet og komfort at du kan være sikker på at protesen er godt og sikkert festet i munnen. Du kan velge blant et stort utvalg av Protefix proteseprodukter som er laget med høy slitestyrke, slik at du kan spise og drikke uten å måtte bekymre deg for om protesen din skal løsne. Blant variantene fra den respekterte produsenten finner du både det klassiske proteselimet og det sterke limet.

De selvklebende putene er det riktige valget for deg som ønsker maksimal sikkerhet. De selvklebende putene er spesiallaget for både over- og underleppen.