Spray mot tørr munn og geler

Det finnes mange løsninger som lindrer munntørrhet, men sprayen rangerer som en av de mest populære løsningene. Den er lett å ta med seg på farten og kan brukes så snart du føler behov. Se geler mot munntørrhet i utvalget og alle produkter mot munntørrhet her .


Tørr munnspray

Tørr munnspray, og geler for den saks skyld, er et veldig populært valg for folk med munntørrhet som plage. Sammenlignet med tannkrem eller sugetabletter mot munntørrhet , som kun kan brukes noen få ganger om dagen og tar lang tid å virke, er en spray lynrask og fører umiddelbart til at munnen produserer mer spytt. Med en spray for munntørrhet kan du alltid ha hjelp for hånden, uansett hvor du er. Bare ta sprayen ut av posen og bruk den, og vent på resultatet innen svært kort tid. Lettere blir det knapt.

Munnspray for munntørrhet

Lider du av munntørrhet av og til eller daglig, kan du bruke vårt utvalg av munnsprayer for å rense og friske opp slimhinnene når du trenger dette. Ved munntørrhet er slimhinnene i munnen spesielt utsatt for uttørking, noe våre sprayer kan ta tak i.

Serien fra GUM er et populært valg for mange og du finner også deres Hydral munnspray mot tørrhet i munnen i vårt utvalg. Det denne varianten er spesielt kjent for er at den er spesielt fuktighetsgivende for munnen og samtidig følsom for slimhinnene den er utviklet for akkurat det samme. En spray føles beroligende i munnen og gir deg en film i munnen slik at effekten kan merkes over lengre tid. Denne spesielle varianten har en veldig mild smak av mynte, som er urte. Sprayen kan brukes på både alle over 7 år. Spray ganske enkelt direkte inn i munnen opptil flere ganger om dagen når behovet oppstår.

Du kan se alle våre sprayer samlet her på siden.

Geler for tørr munn

Mange opplever en spesielt tørr munn i løpet av natten, noe som kan skyldes å sove med åpen munn, da dette bidrar til å tørke ut munnen lenger enn den allerede er. Derfor opplever mange rett og slett munntørrhet gjennom natten, uten at det er et problem i hverdagen. For å få ekstra fuktighet i munnen for natten, kan et alternativ for deg være å bruke en fuktighetsgivende gel som sitter i munnen som en membran og dermed virker over lengre tid. Du kan også bruke en gel i løpet av dagen om ønskelig.