Sylveco tannkrem

Sylveco - tannkrem med urter og annet godt fra naturen

Har du vurdert urtetannkrem? Så går veien forbi det polske merket Sylveco, som spesialiserer seg på hudpleieprodukter med ulike urtesammensetninger og andre botaniske ekstrakter. Til tannkremene blir det bl.a. brukte både salvie, mynte, rosmarin og nellik.


Tannkremene i Sylveco-serien beskytter først og fremst effektivt mot karies, og spesielt barnas tannkremer har ekstra fokus på de kariesbekjempende ingrediensene, da det er nettopp viktig å gi de minste det beste springbrettet for årene som kommer.

Barnetannkremene er spesielt utviklet for barn fra 3 år og oppover.

Mens disse barnas tannkremer er mer klassiske med sin mintsmak, er tannkremene for voksne klare til å gi deg en litt annerledes smaksopplevelse takket være peppermynte og eukalyptus essensielle oljer. Så ønsket om å prøve noe annet enn den klassiske myntesmaken kan lett være en god grunn til å prøve Sylvecos naturlige tannkremer, som ikke inneholder kunstige fargestoffer, stabilisatorer, konserveringsmidler eller petroleumsderivater. Det brukes kun gode materialer fra naturens hånd, noe som er helt i tråd med bedriftsprofilen hos Sylveco. Her har de siden 2008 valgt den mer miljøvennlige linjen ved å tilby kundene plantebaserte hudpleieprodukter, som alle er kvalitetstestet ved Sylvecos egne anlegg. Samtidig har selskapet implementert en lang rekke grønne best praksiser i hverdagen, bl.a. ved å innføre en null avfallspolitikk.

Ønsker du å supplere din Sylveco tannkrem med et munnvann finner du dette også på MundFrisk.no . Munnskyllene følger naturlig nok de samme grønne prinsippene som tannkremene og er takket være deres meget skånsomme alkoholfrie formel en perfekt match for deg som har en litt følsom munn eller ømt tannkjøtt.

Så sjekk ut utvalget av Sylveco-produkter her på MundFrisk.no allerede i dag!