WhiteWash tannkrem

Whitewash - med et av verdens største utvalg innen tannbleking

Hos MundFrisk.no har vi nå et ganske bredt og velassortert utvalg av whitening tannkremer, og et av de store ekspertnavnene i bunken er Whitewash . Dette er et erfarent engelsk laboratorium, hvor de tilknyttede tannlegene hjelper til med å utvikle de ulike produktene. I dag har Whitewash ikke bare et av verdens største, men også et av de mest komplette utvalg av tannblekingsprodukter. Så du har landet med et av de største navnene i bransjen.


Hos MundFrisk.no finner du Whitewashs remineraliserende tannkrem med blekende effekt. Det gir deg dermed en god blanding av alle egenskapene du ønsker fra en kombinert tannkrem og tannblekingsprodukt. Forekomsten av hydroksyapatitt bidrar til å remineralisere emaljen, siden det er en av de naturlige byggesteinene i emaljen. Samtidig bidrar dette også til å holde tennene hvitere.

Den gode beskyttelsen mot både plakk og karies kommer fra fluor og den naturlige sukkeralkoholen xylitol, som er med på å senke pH-verdien.

Dette er rett og slett en tannkrem som kan gjøre litt av hvert. Det sier seg nesten selv, men du kan selvfølgelig også glede deg til å sitte igjen med en frisk smak, samtidig som du vet at du har fått en ultra-dyp rengjøring av både tenner og tannkjøtt.

Ønsker du å supplere din Whitewash tannkrem med f.eks. en whitening , så har vi en mengde spennende produkter, akkurat som whitening våre vokser hver eneste dag. Hvis smilet ditt har blitt litt gult, er det absolutt ingen god grunn til å ikke gjøre noe med det!

Husk at vi alltid står til din disposisjon dersom du ønsker ytterligere råd om de ulike tannblekingsproduktene og deres fordeler og ulemper.