Elgydium tanntråd

Tanntråd med fluor eller klorheksidin fra Elgydium

Hos MundFrisk.no kan du finne flere typer tanntråd, og selv om det er et ganske grunnleggende utstyr, finnes det fortsatt utallige varianter. Her fokuserer vi på det franske toppmerket Elgydium , som tilbyr deg tanntråd med henholdsvis fluor og klorheksidin.


De har vært om bord i mer enn 40 år - Elgydium er selve symbolet på fransk innovasjon innen tannutstyr, og her drar du nytte av den omfattende kunnskapen om de ulike problemene som plakk og karies.

Elgydium står bak to typer tanntråd - en med fluor og en med klorheksidin. Tanntråden tilført organisk fluor gir umiddelbart god beskyttelse mot karies, da den trenger direkte inn i emaljen uten å skade overflaten. Tanntråden med klorheksidin gir også optimal beskyttelse og er spesielt god beskyttelse mot bakterieansamling. Klorheksidin er kjent for å være antiseptisk og gir derfor også god beskyttelse mot ulike betennelsestilstander. Det er en enkel løsning hvis du trenger klorheksidin i dine daglige munnhygienerutiner.

I tillegg til valg av materiale er det også lagt ned mye kjærlighet i utformingen av tanntråden, slik at den både er lett å kontrollere og gir en skånsommere rengjøring.

Husk at tanntråden din ikke kan utføre mirakler alene. Selv om du bruker tanntråd, må du også huske å være grundig med tannbørsten og gjerne med både mellomromsbørster og munnvann , som er med på å sette sammen den komplette rutinen.

Les mer om vår tanntråd fra Elgydium allerede i dag!