Ben & Anna Tannkrem

Ben & Anna - tannkrem uten skadelige stoffer og mikroplast

Vi burde nok alle interessert oss litt mer for hva vi faktisk putter i munnen på daglig basis. Har du nylig lest ingredienslisten til tannkremen din? Vel, ikke sant? Vet du egentlig om det er skadelig kjemi som renser tennene dine? Med tyske Ben & Anna trenger du ikke stille denne typen spørsmål, fordi alle tannkremene deres er basert på 100 % naturlige ingredienser.


I løpet av de siste årene har Ben & Anna bygget opp en komplett produktportefølje med alt fra sjampoer til tannkremer som er sertifisert som naturkosmetikk. Drivkraften bak selskapet er nettopp bruken av naturlige ingredienser som aktivt kull, aloe vera, kamille og ananas, fordi Ben & Anna alltid er av den tro at naturen har det rette middelet, og derfor er syntetiske tilsetningsstoffer og annen skadelig kjemi. er ganske overflødige.

Tannkremene finnes både i de klassiske tubeformene, men også i smarte gjenbruksglass. All emballasje er biologisk nedbrytbar og inneholder ingen former for mikroplast. Det er også mulig å velge mellom tannkrem med og uten fluor.

Tannkremene fra Ben & Anna er utviklet slik at de fullt ut kan leve opp til de tøffere kjemiske formlene som har vært brukt av andre produsenter i flere år. De gir dermed fortsatt antibakteriell beskyttelse slik at det ikke dannes så mye plakk at det utvikler seg til gingivitt og karies. Flere av tannkremene i serien inneholder også aktivt kull, som har en blekende effekt - en effekt som er 100 % naturlig, da kullet rett og slett går inn og trekker urenheter vekk fra overflatene på tennene. Det er ikke bare en effektiv, men også en skånsom metode for å bli kvitt gule tenner.

Vil du vite mer om hva som skjuler seg bak Ben & Anna ? Så hopp inn på produktsidene våre akkurat nå og lær mer om det tyske merket.