Ben & Anna

Naturen som det beste alternativet for tyske Ben & Anna

Filosofien til det tyske kosmetikkmerket Ben & Anna er ganske enkel: Det handler om å finne naturens reneste alternativer og bruke dem i hverdagsproduktene vi omgir oss med. Dette betyr også at man så langt som mulig prøver å unngå alle former for mikroplast. Naturen er og blir det beste alternativet.


Ben & Anna ser ikke på bruken av naturlige ingredienser som et smart reklamefremstøt, men snarere som en nødredningsplan for planeten vår. Det tyske merket har dermed gjort utrolig mye for å gjøre hele produksjonsprosessen så bærekraftig som mulig: All emballasje er biologisk nedbrytbar eller resirkulerbar, og de veganske ingrediensene er av naturlig opprinnelse, mens mikroplast er eliminert.

Ben & Anna produserer alle slags kosmetiske produkter, men her på MundFrisk.no har vi valgt å fokusere på merkets ulike veganske tannkremer, som er lansert i en rekke fristende smaker som villbær og spearmint . Tannkremene finnes også med og uten fluor, så du kan velge det alternativet du ønsker.

Blant de mange 100 % naturlige ingrediensene som aloe vera, kamille, tindved og ananasekstrakt finner du aktivt kull i stor stil. Det aktive kullet hjelper til med å trekke urenheter bort fra tennene, slik at de ser hvitere ut. Det er en 100 % naturlig tannblekingseffekt - og det krever bare at du velger en av Ben & Annas tannkremer med såkalt whitening .

De naturlige ingrediensene hos Ben & Anna er også med på å gi en antibakteriell effekt, slik at du forhindrer plakkdannelse og dermed karies.

Da er man enig i at naturen er det beste alternativet, da heter neste stopp Ben & Anna .