Emoform tannkrem

Emoform barnetannkrem - gjør små melketenner sterke

Emoform er de italienske spesialistene på munnhygiene, og det er et merke med mer enn 60 år bak seg. Emoform har i stor grad fokusert på spesielle problemstillinger som tannkjøttbetennelse og små melketenner som trenger å vokse seg sterkere. Så hvis du trenger tannpleieprodukter med det lille ekstra, finner du det mest sannsynlig hos Emoform .


Produktene fra Emoform er lansert under en lang rekke ulike kategorier, avhengig av om du er ute etter hverdagsprodukter, produkter for spesielle behov, interdentalprodukter eller barnevennlige produkter.

På MundFrisk.no kan du finne flere av Emoforms produkter, og det er vanskelig å skille ut hverandre. Vi anbefaler imidlertid på det sterkeste at du ser nærmere på vår barnetannkrem fra Emoform , spesielt hvis du har barn i alderen 2-6 år.

Det er som sagt viktig å gi de minste en god start på livet, ikke minst når det kommer til tannpusserutiner og valg av tannkrem. Emoforms barnetannkrem med jordbærsmak er spesielt utviklet for å gjøre de små melketennene sterkere, bl.a. ved bruk av fluor, som historisk sett har vist seg å gi den absolutt beste beskyttelsen mot karies.

Kjenner du allerede Emoform og deres tannkremer, kan vi i MundFrisk også hjelpe deg med et munnvann fra samme merke. Formelen er bygget opp rundt de to fluorforbindelsene natriumfluorid og natriummonofluorfosfat, som hindrer dannelse og spredning av bakterier, som ellers kan utløse både plakk og karies.

Klikk deg deretter videre her på MundFrisk.no , slik at vi kan gjøre deg mer kunnskapsrik om Emoform og deres spesialistområder.