Emoform Munnvann

Munnvann fra Emoform - for behandling av tannkjøttsykdom

Begynner du å lide av blødninger og vondt tannkjøtt? Da kan det være et tegn på at du har vært litt for røff med tannbørsten (kanskje fordi tannlegetimen nærmer seg med stormskritt). Det kan imidlertid også være et symptom på at du utvikler gingivitt - og det må behandles.

Hvis det er en verre tilstand med tannkjøttbetennelse, må den selvsagt behandles av tannlegen. Men du kan gjøre mye selv for å behandle gingivitt i de mildere tilfellene. Du kan f.eks. velge å bruke Emoforms munnvann. Den er spesielt utviklet for ulike tannkjøttsykdommer, inkludert gingivitt.


Formelen i Emoforms munnvann er basert på natriumfluorid og natriummonofluorfosfat, som hemmer både spredning og dannelse av bakterier, og det er nettopp bakterieansamlingene som bidrar til dannelsen av plakk og påfølgende karies. Emoform har også integrert mineralsalter i formelen, da de bidrar til å stramme opp tannkjøttet slik at det ikke dannes dype tannkjøttlommer med nedbrutt støttevev, som i verste fall kan føre til tanntap.

Emoform har vært på markedet i mer enn 60 år og er anerkjent for sin omfattende spesialistkunnskap innen tannhelse. Det er alltid en stor grad av vitenskap og forskning bak hver eneste produktlinje, som både tar sikte på hverdagens behov og de mer spesifikke problemstillingene. Emoform -navnet er dermed omgitt av stor respekt i bransjen.

Så allerede i dag, klikk deg videre til kategoriene her på MundFrisk.no som matcher dine behov. Husk at vi alltid står klare til å gi deg råd dersom du føler at det er vanskelig å velge mellom flere spesifikke produkter.