Naturaverde tannkrem

Dalla natura per amarti - naturen elsker deg

Det er ingen grunn til å ty til skadelig kjemi når det nå er så mange naturlige ingredienser som kan gjøre akkurat det samme. Det er enkelt, og italienske Naturaverde gjør bl.a. ved bruk av organisk echinacea-ekstrakt. Det brukes primært økologisk dyrkede ingredienser fra sertifiserte kilder, som overbeviser deg om at naturen faktisk elsker deg - så hvorfor ikke gi litt kjærlighet tilbake?


Tannkremene fra Naturaverde gir deg flere sidefordeler, avhengig av hvilken variant du velger her på MundFrisk.no . Du kan for eksempel gå for tannkremen Eco Bio Sensitive , som er utviklet med en spesiell tanke for deg som sliter med ekstra sensitive tenner. Det er også en av tannkremene som verken inneholder fluor eller fargestoffer.

Den klassiske Eco Bio-tannkremen kan mange av de samme tingene; det hjelper til med å fjerne stygge flekker på emaljen, slik at tennene dine ser hvitere ut. Bruk av natriumbikarbonat sørger også for at dette skjer uten å skade emaljen.

Ved å velge tannkremene fra Naturaverde er du - i tillegg til det grønne aspektet og en skånsom behandling - også sikret antibakterielle og anti-karies egenskaper.

Husk at MundFrisk også har andre produkter fra Naturaverde hvis du ønsker å støtte det italienske teamets tro på naturens kraft. Vi har selvfølgelig også mange andre tannkremer i vårt sortiment, hvis du f.eks. ønsker å få dekket spesifikke behov, enten det er av hensyn til økologi, problemet med eller uten fluor eller et ønske om å få tannkrem uten smak.

Da kjøper du alt på en gang hos MundFrisk . Det sparer deg for både tid og penger.