Sence Munnvann

Sence munnvann - bli kvitt dårlig ånde og bakterier

Sence er et rimelig merke som gir deg ganske basisprodukter, men likevel med alle de kvalitetene du forventer av et munnvann og lignende produkter. Hos MundFrisk.no kan vi bl.a. tilby deg Sensens munnvann Freshmint.


Freshmint er et munnvann som fremfor alt gir deg muligheten til å gurgle deg til frisk pust. Mer spesifikt sitter du igjen med en forfriskende myntesmak, som gir deg ekstra mot til å møte dagen med et enda større smil.

Freshmint er et ganske klassisk munnvann , hvor du i tillegg til frisk pust også får hjelp til å holde bakteriene i sjakk. Det skjer bl.a. via fluor, men uten hjelp av alkohol, som tidvis kan ha en tendens til å irritere slimhinnene, på samme måte som det kan være personlige årsaker til at man ikke ønsker å innta alkohol.

Dette er et lettvint produkt. Så fort du har gurglet i noen sekunder, får du den optimale beskyttelsen. Samtidig er det et rimelig produkt. Så du har alt å tjene på et munnvann fra Sence .

Husk at vi hos MundFrisk selger et bredt utvalg av Sences populære tannpleieprodukter - og alltid til en ekstra skarp pris dersom du kjøper flere produkter i samme bestilling. Så sjekk til slutt om du trenger en større pakke med tannbørster, flere tuber med tannkrem eller tannpirkere før du legger inn bestillingen. Som alltid står vi klare til å veilede deg dersom du har spørsmål om et spesifikt produkt eller for eksempel effekten av munnvann .