Amanprana Munnvann

Prøv organisk oil i selskap med Amanprana

Har du prøvd oil pulling ennå? Da er det fornuftig å starte reisen med Amanprana , som spesialiserer seg på økologiske produkter uten noen skadelige tilsetningsstoffer. Et av kjerneproduktene er munnskyllevæsker for oil pulling - en litt annen form for munnvann .


Oil pulling er ikke et nytt fenomen, som det har vært kjent i årtusener. Hovedingrediensen i de spesifikke munnvannene for oil pulling er ulike typer oljer som må dyttes rundt i hele munnhulen over lengre intervaller, gjerne flere minutter, derfor kan det ta litt tilvenning. Med de mer klassiske munnvannene gurgler du vanligvis bare i omtrent 30 sekunder. Med oil pulling er tanken imidlertid at den tykkere oljen må få sirkulere gjennom munnen, slik at den kan dra med seg urenheter.

Oljen skal aldri svelges, men heller spyttes ut.

Oil pulling er et ultrapopulært valg på grunn av den magnetlignende effekten som renser munnhulen ned til minste detalj, da både tunge, tannkjøtt og tenner har godt av rengjøringen.

Munnvannet fra Amanprana selges i flere smaker og består av 100 % økologiske ingredienser som er 100 % aktive. Samtidig er emballasjen resirkulerbart glass - hele miljøaspektet spiller en sentral rolle for alle produktene som Amanprana tilbyr sine kunder. Filosofien er at alt du inntar spiller en rolle for hvordan kroppen fungerer som en hel maskin og om den er i balanse.

Så kjøp din økologiske Amanprana munnvann her på MundFrisk.no allerede i dag.