Kjeveortopedisk tannkrem

Kjeveortopedisk tannkrem - utviklet spesielt for tannregulering mm.

Veien til det vakre, rette smilet kan være litt lengre for noen av oss enn for andre. Dersom tennene må rettes opp med tannregulering, eller om du trenger enten kjeve- eller tannkirurgi, kan det bli vanskeligere enn vanlig å opprettholde optimal tannpleie. Spesielt tannregulering kan være litt av en utfordring når tannbørsten skal rundt de forskjellige stedene i munnhulen. Det kan derfor også være ekstra vanskelig å fjerne alle matrester, noe som kan resultere i både plakk, karies og tannkjøttbetennelse. Tannkjøttet kan imidlertid også bli ekstra ømt, fordi du rett og slett vil legge for mye press på tannbørsten når du børster over overflatene med tannregulering, og dermed ende opp med å «skelle» tannkjøttet unødvendig hardt.


Her kan det lønne seg å investere i en spesiell tannkrem som ikke bare bidrar til å holde tennene rene, men som også hjelper deg effektivt å bekjempe ulike betennelsestilstander takket være nøye utvalgte bakteriedrepende ingredienser som klorheksidin.

De kan også være et godt middel for deg som f.eks. lider av sår etter sykdom og lignende.

Hvis du er ute etter disse spesielle tannkremene, kan du søke på ordet kjeveortopedisk tannkrem her på MundFrisk.no . Ordet kjeveortopedi refererer til den spesifikke tanndisiplinen kjeveortopedi, som inkluderer ulike former for kjeveortopedi.

Ønsker du å få mer kunnskap om emnet, er du alltid velkommen til å kontakte oss for ytterligere råd. Ellers kan du gå inn og lese mer under merker som GUM og Curasept , som er kjent for sine spesielle tannkremer og har noe for alle behov.

Hvis hovedproblemet ditt er å få renset tennene effektivt nok i forhold til tannregulering - og ikke så mye behandling av faktiske betennelsestilstander - kan du også se nærmere på et produkt som for eksempel munnskyller , som selges innenfor en rekke kategorier. her på MundFrisk.no .