Zuccari tannkrem

ZUCCARI tannkrem - egnet for selv de mest delikate tannkjøttet

Mild, vitaminrik og frisk - dette er stikkordene for tannkremene fra italienske ZUCCARI , som er kjent for å inkludere et bredt spekter av naturlige ingredienser uten å gjøre vold mot naturen. Det gir deg en herlig vitaminbombe som bidrar til å styrke både tenner og tannkjøtt, samtidig som du får en blekende effekt.

Kan du nesten be om mer?!


Siden ingredienser fra naturlige kilder primært brukes, er formelen for ZUCCARIS tannkrem så mild at den kan brukes av alle, også de som har spesielt sensitivt tannkjøtt eller lider av mer sensitive tannoverflater.

Den naturlige blandingen består av planter som rosmarin, islandsk lav, Tea Tree , echinacea, neem og ikke minst aloe vera juice, som fullstendig erstatter vann, som må sies å være en unik egenskap i forhold til tannkrem. Fraværet av vann er med på å spare naturens knappe ressurser, akkurat som du med aloe vera får et skudd ekstra antioksidanter.

Effekten er at du får hjelp til å bekjempe karies, plakk og tannstein, slik at du unngår både sårt og blødende tannkjøtt, som kan ende opp med periodontitt og andre alvorlige betennelsestilstander - og med tanke på de mange naturlige ingrediensene gjør du ikke må fylle kroppen med mye skadelig kjemi.

Hos MundFrisk kan du kjøpe aloe vera-tannkremen fra ZUCCARI sammen med munnvannet fra samme serie. Så les mer om de to produktene allerede i dag, så kan du finne ut mer om hva ZUCCARI kan gjøre for din personlige munnhygiene.