Forhans tannkrem

Forhans tannkrem - for tannbleking og periodontitt

Hvis du har spesifikke tannproblemer, kan det være veldig fornuftig å velge en tannkrem som tar hensyn til akkurat dette behovet. Her kan du dra nytte av spesialutviklede formler som både har en lindrende og helbredende effekt.

Forhans -merket har bl.a. utviklet tannkremer for tannbleking og periodontitt. Her må du få tak i Forhans White og Forhans Special, som begge selvfølgelig selges på MundFrisk .


Det er en blanding av pyrofosfater, fluorerte salter og benzosyre, som bidrar til å fjerne skjemmende avleiringer fra tannoverflaten og dermed skape tannblekingseffekten når du velger Forhans White . Det er en super løsning hvis du skal prøve tannbleking for første gang og helst vil prøve det hjemme.

Forhans Special er et spesielt godt valg for de med periodontal sykdom. Tilstanden periodontitt vil i utgangspunktet resultere i at tannkjøttet ofte blør og at det dannes mer plakk rundt munnhulen. Ved plakkdannelse har det oppstått en form for bakterieopphopning, og det kan få den uheldige konsekvensen at man også begynner å lide av dårlig ånde. Tannkremen Special dekker en rekke spesielle behov ved å eliminere de skadelige bakteriene, men beholde de gode.

Hvis ditt eneste "spesielle behov" er at du bare vil ha en ultrafrisk tannkrem, er Pure Aloe Vera fra Forhans en ekte vinner. Her får du en friskhet du aldri har opplevd før - alt ved hjelp av aloe vera og ingredienser à la Echinacea og askorbinsyre med antibakteriell effekt.

Ønsker du å få hendene (eller tennene) i en tannkrem fra Forhans så fort som mulig, kan du handle den til gunstige priser hos MundFrisk her og nå!