Chew Folk

Chew Folk - naturlig tyggegummi fra Sveriges tyggegummifabrikk

Elsker du tannkjøttet ditt? Da skal du selvfølgelig også ha det aller beste du kan få.

Chew Folk er svensk inntil kjernen og står til og med bak deres egen tyggegummifabrikk - Sveriges første i sitt slag. Alle produktene produseres her. Visjonen for Chew Folk var fra dag 1 å gi kundene et sunnere alternativ til tyggegummi.


Det mangler absolutt ikke på produktalternativer når det kommer til tyggegummi på dagens marked, men hvorfor ikke velge et skandinavisk merke som kun bruker naturlige ingredienser og i den sammenheng har eliminert enhver form for plast i tyggegummien. Og ja, mye tyggegummi på dagens marked inneholder plast!

For et utrent øye kan det være vanskelig å avkode ingredienslistene til de enkelte produktene, men går man i dybden inneholder utrolig mye tyggegummi en gummibase med plast, som som kjent er vanskelig å knekke. nede i naturen og anses derfor som svært lite miljøvennlig.

Med Chew Folk blir du ikke bare kvitt plast, men også sukker. Tyggegummien er i stedet søtet med den naturlige xylitolen.

Du kan kjøpe din Chew Folk tyggegummi her på MundFrisk.no , hvor du kan velge mellom varianter med sitron/ingefær, peppermynte og jordbær/hyllebær.

Så det eneste spørsmålet er, er du klar for en ny tyggegummiopplevelse?